DOLAR 32,5686 0.08%
EURO 34,9624 0.23%
ALTIN 2.427,270,19
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2092323-3,11%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

235 okunma

MHP’nin kurmay heyeti, Akçakoca’nın muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi

ABONE OL
24/12/2019 18:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce milletvekili Ümit Yılmaz Akçakoca’nın köy ve mahalle muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

saat 14.00’te Akçakoca Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın yanı sıra, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve MHP Düzce İGM üyesi Ergin Özensel eşlik etti.

Milletvekili Yılmaz, toplantı sebebini muhtarları yüz yüze dinlemek, onların sorunlarını not etmek ve Meclis çatısı altında çözümlerinin takipçisi olmak olarak açıkladı.

Akçakoca’nın kendi memleketi olması hasebiyle ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Yılmaz, Akçakoca’nın Temmuz ayında yaşanan sel afeti ile de sıkıntılı bir döneme girdiğini ifade etti.

”Bu sıkıntılı dönemi el birliği ile anlatmaya çalıştık. Gerçekten büyük bir afetti. Afetin ortaya çıkardığı kayıpların farkındayız, bunun için de çalışmalarımızı yaptık, mücadelemizi verdik” şeklinde konuşan Yılmaz, ”kaybettiklerimizi bire bir kazanamazsak bile, en azından yerine konulabilmesi için çalışmalarımızı yürüttük ve bir şeyleri de kazanabildiğimiz kanaatindeyim. Bizden önce ve sonra Doğu Karadeniz’de yaşanan sel felaketlerine nazaran çok daha fazla edinimler elde ettik” dedi.

Milletvekili Yılmaz’dan sonra bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ise, muhtarlarımızın ve köylerimizin sorunlarının çok olduğunu,  muhtarlarımızın dile getirdiği sorunları sıraya koyarak onun üzerine gitmekte fayda olduğunu söyledi.

Yanmaz konuşmasını, ”Bizim söyleyeceğimiz şeylerden ziyade muhtarlarımızın söyleyecekleri önemli. Sorunlarınızı dinlemeye ve onları not alarak onların üstesinden gelmeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” sözleriyle tamamladı. 

Muhtarların sorunlarını aktarmak üzere kürsüye çıkan Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat ise yaptığı konuşmada, muhtarların ve köy halkının sorunlarını maddeler halinde anlattı.

Bu ve benzeri buluşmaların sıklıkla devam etmesi gerektiğine inandığını ifade eden Başkan Acat, uzun bir liste olarak sıraladığı taleplerin yerine getirilmesi için beklentilerinin olduğunu söyleyerek konuklara teşekkür etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.