DOLAR 32,3821 0.19%
EURO 35,0601 -0.09%
ALTIN 2.325,650,28
BIST 9.135,620,61%
BITCOIN 2277049-1,37%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

263 okunma

MHP’nin yeni yönetiminden Yemenici’ye ziyaret

ABONE OL
15/03/2017 18:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Özensel ve yönetimi, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Özensel ve yeni yönetime hayırlı olsun dilek ve temennilerini iletti.

Başkan Yemenici karşılıklı görüş alışverişinde şu sözlere yer verdi

“Bizleri mevkilere getiren, görev ve yetki veren Akçakoca halkı ; uyumlu çalışmayı, ayrışmadan çok birlik ve beraberliğimizi istemektedir. Halkımızın mutluluğu ve refahı için mesai harcamak zorunda olduğumuzun bilinciyle, sorumluluk ve kolektif yönetim anlayışıyla daha modern bir Akçakoca için çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz. Bende yönetimden geldiğimden için asıl fedakarlığı yönetim kurumlarının yaptığını biliyorum. Böyle bir görev aldığınız için hem tebrik ediyor hem de başarılar diliyorum. Akçakoca küçük bir yer hep birbirimizin insanıyız, hep beraberiz, hukukumuz var. Biz burada bir iş yaparken parti ayrımı gözetmeden yapıyoruz. Burada emin olun, imar değişikliği yaptığımız oluyor adamın hakkıysa veriyoruz. Hiçbir zaman şu partiden deyip ayrım yapmıyoruz” dedi ve sözlerine referandum süreciyle devam etti.

“Referandum süreci çok çok önemli bir süreç, öncelikle kişilerden ricamız bunu siyasi bir şey gibi görmemek lazım. Sayın Devlet Bahçeli gerçekten, Devletle ilgili, Milletle ve Vatanla ilgili mesele olduğu zaman kılıcı vuruyor ortaya ve bunu her zaman başarıyor. Siyaset yapılır o ayrı bir şey ama bu referandum şunu gösteriyor ki Almanya niye bu kadar çıldırıyor, Hollanda sanane senin sisteminimi oyluyoz, Avusturya sanane kardeşim, Bu millet karar verecek Hayır da derse bu millet karar verecek, Evet de derse bu millet karar verecek. Onun için bu süreci tamamen Vatan ve Millet meselesi olduğunu görmemiz gerekir. Çift başlılık hiçbir yerde olmaz. Bu noktada sizi de büyük işler düşüyor. Biz parti olarak elimizden geleni yapıyoruz, sizlerin de bu düşüncede olduğunuzu biliyoruz. Bana da bu süreçte sizlerle ilgili ne düşerse yardımcı olacağım” diye ifade etti. Bu duygu ve düşüncelerle, MHP ilçe yönetim kurulu üyelerine ve İlçe Başkanı Mustafa Özensel’e bir kez daha başarılar diledi ve ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.