DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2078088-1,19%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

367 okunma

Milletvekili, önceki Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, İlçe Teşkilatı…

ABONE OL
29/06/2019 10:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye Afrin’deki terör saldırısında yaralanan ve tedavisi evinde devam eden Akçakocalı gazimiz Baran Top’u, askerlik öncesi ikinci evi gibi bildiği ve gençlik kollarında çalıştığı Ak Partili dava arkadaşları ziyaret etti.

Gazimize ilk ziyaret önceki belediye başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Koyuncu Yemenici’den geldi.

Yemenici çifti geçmiş olsun dileklerini paylaştıkları Baran Top ve ailesi ile bir süre sohbet edip her şart ve koşulda yanlarında olduklarını söyledi.

Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici, gazi ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şu sözcüklerle aktardı:

”Seçim çalışmalarında yüksünmeden her işe koşturan Baran… 2 yıl önce bir anneler günü ziyaretinde aynı kanepede komando olmak üzere hayallerini anlatan Baran… Bugün bacağındaki şarapnel parçaları İçin değil, kurtaramadığı şehit olan arkadaşı, hastanedeki komutanı İçin duyduğu üzüntüyü boğazımız düğümlenerek dinledik. Bir insan vatanını ve milletini seviyorsa gerisi teferruattır. İyi ki aramızdasın, Rabbim seni önce anne babana sonra tüm sevenlerine bağışlasın…”

Ak Partililerin Gazi Baran Top’a yaptıkları bir diğer ziyaret ise Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti Akçakoca İlçe yönetiminin birlikte yaptığı ziyaretti.
Milletvekili Ayşe Keşir ve İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Baran Top ve anne babasına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kahraman askerlerin, şehit ve gazilerimizin mücadelesi ve halkımızın ferasetiyle milletimizin her zaman yedi düvele karşı mücadeleye hazır olduğunu belirten milletvekili Keşir, aile fertlerine her daim yanı başlarında olduklarını, her durumda bir telefon etmenin yeterli olacağını söyledi. 
Ziyaretin ardından sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir değerlendirme paylaşan Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, şu ifadeleri paylaştı:
”Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde, geçtiğimiz günlerde hain bir pusuda yaralanan Akçakocalı hemşehrimiz Uz. Çvş. Baran Top’u, sayın Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir ve ilçe teşkilatımız ile birlikte evinde ziyaret ettik. Kardeşimize acil şifalar diliyorum.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.