DOLAR 32,5785 0.28%
EURO 34,7517 -0.08%
ALTIN 2.492,120,32
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20665563,77%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

1117 okunma

Milli Otomobilin tanıtım programında Akçakoca imzası

ABONE OL
02/01/2020 15:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından geliştirilen yerli otomobil, geçtiğimiz hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde düzenlenen ‘Yeniliğe Yolculuk Buluşması’nda tanıtıldı.

Görsel tasarımların hakim olduğu renkli tanıtım programının en önemli bölümünü hazırlayan firma ise, Akçakoca’nın firması Yıl – Plat oldu. 

Akçakoca’nın otomobil firması olan Yılbağ gruba ait Yıl – Plat firmasının genç ortakları Mert Tandoğan, Necati Solak ve Onur Çatak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tanıtımını yaptığı otomobillerin döner araç platformunu sahneye kurdular.

Yerli otomobillerin tanıtım sahnesi için Yıl – Plat bünyesinden 5 kişilik bir çalışma ekibi, 2 mühendisiyle birlikte 4 günlük bir çalışma yürüterek, tarihi tanıtımın eksiksiz bir biçimde gerçekleşmesini sağladılar.

Yerli otomobillerin yer altından sahneye çıkışını ve farklı eksenlerde hareket etmelerini sağlayan platformu kuran Akçakocalı gençler, bu özellikleriyle Türkiye’nin en itibarlı projelerinden birinin altına Akçakoca’nın imzasını atmış oldular.

Akçakoca’nın Yıl – Plat firması, Türkiye’nin tek döner sahne platformları ve lift üreticisi firması olarak göz dolduruyor.

Türkiye’nin her yerine dağıtım yapan firma, tamamen kendi geliştirdikleri ürünleri Avrupa ülkelerine de ihraç ederken, firmanın halihazırda Almanya’da da bir şubesi bulunuyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.