DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22800170,40%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

261 okunma

MİNİBÜSLERİN ÇARŞI MEYDANINDAN KALKMASI MAĞDURİYETLERİ BİTİRİYOR

ABONE OL
13/12/2018 11:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’dan Düzce’ye ve çevre ilçelere gidecek minibüslerin Sapak terminali yerine, çarşı merkezinden hareket ediyor olması, vatandaşların mağduriyetini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor.

Düzce’ye gidecek bir yolcunun çarşı merkezinden belediye otobüslerine binerek Sapak’a gitmesi maddi bir külfet oluştururken, otobüs beklenmesinden ve yolda geçen zaman kaybından ötürü vatandaşlar Düzce minibüsünün kalkış saatini kaçırabilirdi.

Tüm bu vatandaş şikayetlerine kulak kabartan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilk günden itibaren minibüslerin çarşıya inmelerini sağlayacak alternatifleri hayata geçirdi.

Bazı çevreler tarafından tepkiler almasına rağmen hem araç sahiplerinin hem de vatandaşların mağdur edilmelerini ortadan kaldıran Yemenici, son olarak araçların Şok Market önünden yolcu indirip bindirecekleri bir imkanı uygulamaya soktu. 

Minibüslerin Sapak terminalinden kalkmasını fırsat bilen bazı özel araç sahiplerinin, denetim zayıflıklarından da istifade ederek Düzce ve Ereğli’ye yolcu taşıdıkları şikayetleri de gelince minibüslerin çarşıya inme kararı uygulandı ve bazı istismarcıların usulsüz kazanç kapıları kapandı.

Minibüslerin çarşı merkezinde olmaları en fazla da vatandaşa yarıyor. Gerek para ve gerekse de zaman kaybına yol açan terminale çıkış maceraları vatandaşta bezginlik yaratıyor.

Belediye’nin bu uygulaması huzur kenti Akçakoca’da vatandaşların memnuniyetini artırıyor. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.