DOLAR 32,3206 0.21%
EURO 35,0869 -0.15%
ALTIN 2.278,950,08
BIST 9.015,282,37%
BITCOIN 22819091,47%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

353 okunma

Muhtar: Yapılan haber, Yukarı Mahalle’nin ve Akçakoca’nın itibarına saldırıdır

ABONE OL
15/10/2019 12:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca turizminin ‘Amiral gemisi’ konumunda bulunan Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı’nın esnaf ve sakinleri, Mahalle’nin saygınlığını zedeleyen bir yalan habere karşı ayakta.

Bazı haber sitelerinde yayınlanan Yukarı Mahalle’de bir köpeğe tecavüz edildiğine yönelik haberin yalan olduğunu ileri süren Mahalle sakinleri, Muhtar Mehmet Karabıyık’ın öncülüğünde savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Muhtar Karabıyık, sözde haberde geçen köpeğe tecavüz olayının gerçekle uzaktan yakından bir ilgisinin olmadığını belirterek, ”bahsi geçen köpek erkek bir köpek. Mahalle halkının ve esnafının beslediği köpeklerden biri. Gece saatlerinde başka bir köpekle boğuşmuş olacak ki, vücudunun sağ arka kısmından, bacağının üst tarafından bir miktar kan aktığı görülmüş. Kesinlikle tecavüz benzeri bir durum değil” ifadelerini kullandı. 

Muhtar Karabıyık, yapılan yalan haberin, son yıllarda yıldızı giderek parlayan ve turistlerin uğrak yeri haline gelen Tarihi Mahalle Pazarı’nın saygınlığına gölge düşürmek amaçlı yapılmış olacağını tahmin etiklerini söyledi.

Yapılan yalan haberle ilgili olarak kendilerine bir şey sorulmadan, olayın aslı öğrenilmeden haber yapılmasına karşı Mahalle halkının tepkili olduğunu da sözlerine ekleyen Karabıyık, sadece Yukarı Mahalle Pazarı’nın değil Akçakoca’nın da imajına saldırı maksadıyla yapılmış bu yalan habere karşı mahalle halkı olarak imza topladıklarını ve toplanan imzalı dilekçelerle savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.