DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20749913,50%
Düzce
24°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

431 okunma

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN AKÇAKOCA HALKINA ÇAĞRI

ABONE OL
23/01/2018 18:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TSK’nin Afrin harekatının 4. gününde Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat’tan bütün muhtar arkadaşları adına basın açıklaması geldi.

Başkan Acat Akçakoca halkına seslendiği konuşmasında, ”Türk milleti olarak öncelikle vatan, bayrak uğruna toprağa düşüp şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, geride bıraktıkları aziz hatıralarının önünde saygı ile eğiliyoruz” ifadelerini kullanırken, ”Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tarihinin en zor sınavlarından birini verdiği ve şanlı Türk milletinin kendisine lider seçtiği kişilerin gösterdiği istikamette yürüyerek, verilen haklı mücadeleye dualarıyla destek oluyor” dedi.

Acat açıklamasının devamında, ”Akçakoca muhtarları olarak; yapabilecek bir şeyi olan insanımızın yaşadığımız bu zor süreçte sadece duası yeterli olmaz. Bu mücadelenin dua yada bedduayla kazanılamayacağını düşünüyoruz. Tamamen samimi duygularla zaruri ihtiyaçları harici, malını mülkünü satmak veya maaşını bahşetmek suretiyle, silahlı kuvvetlerimize ve personeline maddi destek sağlamak arzusunu taşıyan ve eyleme geçen, bu samimi duygularını bizlerle paylaşan tüm insanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

”Akçakoca’mızda görev yapan bütün muhtarlar olarak; Ülkemizin bekası uğruna sınırlarımız içinde ve dışında görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin maddi destekten daha çok manevi desteğe ihtiyacı olduğunu bilip görüyoruz. Bugünden itibaren başta muhtar ve muhtar çocukları olmak üzere, eli silah tutan bütün ilçe halkımızın Akçakoca askerlik şubesine gidip Türk ordusuna gönüllü katılım için başvuru yapması için çağrı yapıyoruz” diyen Acat, gönüllü askerlik katılımı için gerekli olan dilekçelerin muhtarlar derneğinde mevcut olduğunu, dernekte biriktirilen gönüllü katılım dilekçelerinin ise 10 günün sonunda dernek başkanlığınca topluca Askerlik şubesine sunulacağını belirtti.

Başkan Acat sözlerini şu sözlerle tamamladı:

Akçakoca’mızdan yapılacak olan binlerce gönüllü katılım başvurusunun yıllardır ülkemizin başına bela olan terör musibetinin bitirilmesi için atılan büyük adımlara güç katacağını, ülkemiz üzerine oyun kuranların moraracağını, bizlerin buralarda huzur ve güvenlik içinde yaşamasının yegane sebebi olan güvenlik güçlerimizin de moral ve motivasyonunun doruk noktasına çıkaracağının altını çiziyoruz. Daha iyi bir gelecek için, Vatan için, Bayrak için, İslam’ın son kalesi büyük Türkiye için atılacak bu küçük adımın öneminin altını bir kez daha çiziyoruz. Akçakoca halkının göstereceği hassasiyete şimdiden teşekkür ediyoruz.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.