DOLAR 32,5976 0.25%
EURO 34,8044 0.38%
ALTIN 2.408,04-1,00
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21540670,26%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

287 okunma

Muhtarlar Günü’nde çelenk sunum etkinliği…

ABONE OL
19/10/2019 11:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhtarlar Günü, Akçakoca’da düzenlenen bir törenle kutlandı.

Akçakoca Hükümet Konağı önünde yapılan törenle kutlaması yapılan Muhtarlar Günü’ne Akçakoca kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye başkan yardımcısı Hakan Öztaş, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK parti kadın kolları başkanı Lehuza Sarıca ve yardımcıları,  Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Öüdürü Gazi Yanar, Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci ile muhtarlar katıldı.

Saat 10.00’da başlayan etkinlik, Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat ve yönetim kurulu üyelerinin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu.

Kürsüye davet edilen Dernek Başkanı Rıdvan Acat günün önemine dair bir konuşma yaptı.

Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat, konuşmasında ülkenin şu an içinde bulunduğu ekonomik duruma ve muhtarların sorunlarına değinerek başladı.

Sorunların çözümleri konusunda yapılacak çalışmaları dile getiren Başkan Acat, konuşmasının bir bölümünde Türk ordusunun Suriye’de gerçekleştirdiği harekata başarılar diledi.

Konuşmanın ardından tören sona ererken, devamında konuklarla birlikte Muhtarlar Derneği Lokali’ne geçildi. Lokal’de konuklara İl Genel Meclis Üyesi Sinan Cumur ve Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran da katıldı. 

Burada konuklara çeşitli ikramlar yapılırken günün önemine yönelik ve muhtarların genel sorunlarına dair sohbetler yapıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.