DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067804-2,12%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

324 okunma

Muhtarların Talebi Olan Milyonlarca Liranın Alınma Yöntemi Anlatıldı

ABONE OL
11/11/2017 09:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, muhtarların taleplerini dinleyerek notlar aldı.

Saat 18.30’da Öğretmenevi konferans salonunda başlayan toplantıya milletvekili Keşir’in yanı sıra, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Dursun Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Suat Madenci ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça katılırken, muhtarları temsilen Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat ve 43 köy ile 8 mahallenin muhtarlarının tamamına yakını katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Öztürk, 1-1,5 saat sürecek olan toplantının yönteminin genel itibariyle muhtarların taleplerinin dinlenmesi ve notlar alınması şeklinde olacağını ifade etti.

Muhtarlar için 18 milyon lira çıkartıldı

Daha sonra davetli topluluğa konuşan milletvekili Ayşe Keşir, bugüne dek muhtarların ileri sürdükleri taleplerim Genel Merkez düzeyinde takipçisi olduklarını söyledi.

Düzce genelinde muhtarların talebi olan parasal rakamın 51 milyon lira civarında olduğunu söyleyen Keşir, Bakanlık ile yapılan görüşmelerde bu işi çok sıkı takip ettiklerini ve Bakanlık’ın 5-10 Milyon lira acil ödeme kararını revize ettirecek bir takip sonunda, bir defada alınması çok zor olan 18 milyon liranın muhtarlar için çıkartılmasını sağladıklarını söyledi.

Beyören köyü güreş tribünü bahara yetiştirilecek

Güreş tribününün hemen ihale sürecinin başlayacağını belirten Keşir, teknik olarak hiç bir sıkıntının olmadığını, parasının hazır olduğunu, mevsim şartlarına bağlı olarak hemen başlatılacağını ifade ederken, bahar aylarına yetiştirilmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantının bundan sonraki bölümünde muhtarların dinlenmesine geçilirken, bu aşamadan sonra toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.