DOLAR 32,5890 0.32%
EURO 34,8140 0.16%
ALTIN 2.499,780,63
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20928741,52%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

462 okunma

Mustafa Turna:”Yakın ilginizden ötürü teşekkür ederim”

ABONE OL
13/12/2020 15:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın son kuşak aydınlarından, cemiyet insanı, sosyal haklar aktivisti Mustafa Turna, geçtiğimiz hafta omurgasında daralma olduğu gerekçesiyle Antalya’da bir hastanede ameliyat olmuştu. Zorlu bir ameliyat geçiren Turna’nın sağlık durumu iyiye giderken, ameliyat sonrasında gözlerini açan Turna’nın ilk mesajı kendisine destek olan Akçakocalı hemşehrilerine teşekkür etmek oldu.

Omurgasına kemik ilaveleri yapılacak olan Mustafa Turna’nın ameliyatından önce gerekli olan kan temini noktasında sorunlar yaşandığını öğrenen Akçakocalı hemşehrileri derhal harekete geçerek, zor bulunan bir kan grubu olmasına rağmen 10 ünite 0 RH (-)  kanı temin ederek Antalya’daki hastaneye ulaştırmışlardı.

Yakınlarının ve hemşehrilerinin desteklerini esirgemedikleri Mustafa Turna’nın ameliyatı da başarılı geçti. Ameliyat sonrasında gözlerini açan Mustafa Turna ilk olarak kendisine destek olan hemşehrilerine teşekkür etti.

Akçakoca’nın sevilen  ismi Mustafa Turna, ilk andan itibaren hemşehrilerinin kendisini aradıklarını ve ihtiyaçlarını sorduklarını belirtirken, ameliyat aşamasında eşini ve çocuklarını arayan Akçakoca’dan çok sayıda insanın yardım etmek için seferber olduklarını öğrendiğini söyledi.

Gözlerini açtıktan sonra da kendisini arayan Akçakocalıların telefonlarının hiç kesilmediğini kaydeden Turna, ”bu ilgiden ve verilen desteklerden ötürü hemşehrilerime çok çok teşekkür ediyorum.  Eksik olmayın, iyi ki varsınız” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.