DOLAR 32,5666 0.14%
EURO 35,0564 -0.02%
ALTIN 2.438,530,11
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21040190,95%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

542 okunma

O KÖYÜN İFTARINA YOĞUN BİR İLGİ GÖSTERDİLER

ABONE OL
27/05/2018 11:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın Uğurlu köyü muhtarlığı, tüm siyasi kesimleri iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Köy muhtarı İrfan Zobar’ın başında bulunduğu köy komitesinin hazırladığı iftar yemeğine beklenenin çok üzerinde bir katılım oldu.

 

 

Başta siyasi partilerin tam kadro yöneticileri ve milletvekili adayları ile birlikte katıldığı iftar davetine, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Cumhuriyet Savcısı, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz ve farklı sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerinin içinde yer aldığı yaklaşık 700 kişi katıldı.

Uğurlu köyü Fiskobirlik depolarının bulunduğu alanda düzenlenen iftar öncesinde ve sonrasında Akçakoca siyaset dünyasının önde gelenleri birbirleriyle sıcak ve samimi görüntüler verirken, İlçe başkanları ise partilerinin milletvekili adaylarıyla birlikte konukların masalarını tek tek ziyaret ederek tanıtımda bulundular.

İftar yemeğinin sona erdiği saatlerde sağanak halde yağan yağmur konukların alandan ayrılmasını engellerken, yapılan sohbetlerin ise uzamasına vesile oldu.

Siyasi parti yöneticilerinin ve vekil adaylarının zaman zaman içinde yer aldıkları seçim ittifakının bileşenleriyle de bir araya gelerek sohbet etmeleri, ittifak dayanışmasının yerelde bir hayli iyi gittiğini gözler önüne serdi.

İyi bir servis hizmeti sunan ve hesaplanandan daha fazla bir katılım olmasına karşın hiçbir aksama yaşanmadan verilen İftar yemeğinde Uğurlu Köyü Muhtarı İrfan Zobar güzel bir ev sahipliği örneği gösterdi. Her konukla ayrı ayrı ilgilenen Zobar, davetlilerin masalarında oturup kısa sohbetlerde bulundu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.