DOLAR 32,4947 -0.15%
EURO 34,9827 0.38%
ALTIN 2.434,490,48
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2092225-0,71%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

272 okunma

OKAN YANMAZ’A EN BÜYÜK ZARARI YANDAŞ MEDYASI VERİYOR

ABONE OL
11/02/2019 10:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca belediye seçimlerinin iddialı isimlerinden olan Okan Yanmaz, görülen o ki kendisini destekleyen yandaş medya tarafından yenilgiye uğratılacak.

Son günlerde yaşanan bazı gelişmeler ortaya koyuyor ki Okan Yanmaz lehine propaganda yapmakla görevlendirilen kimi haber siteleri, yaptıkları yalan haberlerle hem kamuoyu nezdinde kendi itibarlarını sıfırlıyorlar hem de böyle devam ederlerse Okan Yanmaz’ın seçimlerde hezimete uğramasına yol açacaklar.

Bakınız defalarca tekrarladım… Okan Yanmaz’ın sahibi olduğu ya da onu destekleyen haber siteleri yalan haberler yapıp ortalığı bulandırdıkça çıkardıkları bu toz bulutuyla aslında herkesten çok Yanmaz’a zarar veriyorlar.

Okan Yanmaz’ın artık bu gerçeği görmesi ve yandaş medya ile ilişkilerini kesmesi kanaatimce kendisinin hayrına olacaktır.

Aksi takdirde bütün işleri Okan Yanmaz’ın önünü temizlemek için rakip adaylara iftira atmakla sınırlı olan bu kişiler, Okan Yanmaz’dan belki çok para götürecekler ama Yanmaz’ın seçimlerde hüsrana uğramasına da yol açacaklar.

En son yaşanan hadiseyi örnek verecek olursak, Okan Yanmaz’ın yandaşı olan haber siteleri, önce Belediye’de kamu idarecileri kavga ediyorlar diye bir iftira haber yapıyorlar, ardından konunun muhatapları olayı yalanlamakla kalmayıp, savcılığa gidip suç duyurusunda bulununca da vay efendim CHP’lilerde oradaydılar,  bu olayı gördüler diyerek yaptıkları yalan haberde her gün bel atından vurdukları CHP’ye bağlıyorlar.

Zannediyorlarki CHP, sırf siyasi rakiplerini karaladığı için yapılan yalan haberi nimet sayacak ve üzerine atlayacak. Burada yandaşların anlamadıkları şey ise CHP’nin ilkesizlerin tuzağına asla düşmeyeceği gerçekliği.

Sonuçta CHP örnek bir davranışla meseleye siyasi rekabet üzerinden bakmayıp vicdan ve hakikat ölçüleri ile bakarak olayın iddia edildiği gibi olmadığını, orada bir kavga yaşanmadığını söyleyince bu sefer Okan’cı medya tetikçileri CHP’ye benzer saldırılar yapıyorlar.

Şimdi sorma zamanı. Ya beyler! Siz öyle olmasını istiyorsunuz diye Cumhuriyet Halk Partisi neden sizin yalanlarınıza alet olsun ki?

Siz böylesine ucuz numaralara tevessül ediyorsunuz diye CHP neden sizin dalavereli işlerinizde yer alsın ki?

Benim Okan Yanmaz’a naçizane tavsiyem şudur. Eğer Yanmaz bu seçimi almak istiyorsa çıkıp kitlelere açık açık projelerini anlatmalıdır. Aksi takdirde parayla oluşturduğu medya trolleri aracılığıyla rakiplerine belden aşağı saldırı düzenlemek Okan Yanmaz’a hiçbir fayda getirmeyeceği gibi onu bu seçim sonuçlarının komedi unsuru haline getirecektir.

Bir kez daha Okan Yanmaz’a şunu hatırlatmakta fayda var. Şu günlerde çarşıda pazarda entrika ve dalavereli işlerle adı anılmaya başlamıştır. Bence Yanmaz bunları hak etmiyor.

Okan bey şunu artık kavramalıdır. Dürüstlükle ve vicdan ölçüleri ile bağdaşmayan davranışlara bizim toplumumuz rıza göstermiyor, aksine ayıplıyor.

Bence Okan Yanmaz’ın tez elden medya trollerine verdiği paraları sadaka olarak kabul edip bu çevrelerle ilişkisini kesmesi ve halkla doğrudan temas kurması kendisinin hayrınadır. Aksi halde, kamuoyunda Okan Yanmaz’cı medyanın yaptıkları çirkinliklerin kendisini seçim yarışından düşüreceğini dair kanaat gittikçe güçlenmektedir.

 Benden söylemesi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.