DOLAR 32,5726 0.09%
EURO 35,0352 0.53%
ALTIN 2.428,230,22
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091976-3,82%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

276 okunma

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Akçakoca’da

ABONE OL
10/09/2019 09:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Dr. Sadri Şensoy, Akçakoca’da incelemelerde bulundu.

Akçakoca Öğretmenevi ziyaretinin ardından Bahaettin Güçlü Ortaokulunu gezen Şensoy, okulun konferans salonunda öğretmenlere yönelik bir konuşma yaptı.

Şensoy yaptığı konuşmada, Akçakoca Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenlere yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Akçakoca’nın anne vatanı olduğu için Akçakoca’nın kendisi için ayrı ayrı özelliği olduğunu vurgulayan Şensoy, ” Okulların açılmasıyla tüm genel müdürler mutlaka bir ile gitsin dediler. Sel felaketi geçirmiş ilçemize öncelikle geçmiş olsun diyorum. Hem gideyim göreyim dedim. Yapabileceğim bir şey var mı? destek olabileceğim bir şey var mı diye onu öğrenmek istedim. Bizzat yerinde görmek istedim. Burada gördüklerimizi Ankara’da genel müdürlere iletiyoruz” dedi.

-Selden etkilendiği için yardım edeceğiz

Akçakoca’nın sel ve toprak kaymasından etkilendiğini belirten Şensoy, “Çalıştaylarımızı Akçakoca’ya yönlendirmeye çalışacağım. En azından Türkiye genelindeki öğretmenlerin bu güzel Akçakoca’ya gelmesini ve görmesini istiyorum. Geldiklerinde tekrardan gelirler diye düşünüyorum. Elimizden geldiği kadar Akçakoca’ya destek olmaya çalışacağım” dedi.

genel müdürün konuşmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer de okullardaki öğrenci ve öğretmen sayıları ile sel felaketinde Akçakoca’nın yaşadığı sıkıntıları anlattı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.