DOLAR 32,3830 0.18%
EURO 35,0974 0.01%
ALTIN 2.324,990,25
BIST 9.093,810,15%
BITCOIN 2275147-0,40%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

414 okunma

Ömer Başar Kendisiyle İlgili Yapılan Yalan Haberlere Karşı Açıklama Yaptı

ABONE OL
05/11/2017 01:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe başkanı adayı Ömer Başar, kendisiyle ilgili olarak yapılan yalan haberlere karşı tepkisini açıkladı.

Yapılan haberlerin kasıtlı çevreler tarafından bilinçli bir çarpıtmanın ürünü olarak yapıldığını belirten Ömer Başar, kendilerinin bu süreçte kongreye hazırlandıklarını, CHP’den belediye başkanı aday olma durumuyla ilgili kendilerinin bir tasarruflarının olmadığını, bu konularda partilerinin tüzük ve mevzuatlarının dışına çıkılmasına göz yumamayacaklarını ifade etti.

Kongre sürecinde bundan önce delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirten Başar, bundan sonra 9 Aralık’ta son sözü delegelerin söyleyeceğini ifade ederek, belediye başkan adayının tespitiyle ilgili olarak hiç bir tasarruflarının olmadığını ve kesinlikle olmayacağını sözlerine ekledi.

Belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunun günü geldiğinde ve partinin teamüllerine uyularak gerçekleşeceğini ifade eden Başar, adaylık konusunda bir kişinin ya da bir grubun etkisinin olamayacağını söyledi.

Ömer başar, son günlerde bir takım medya organlarında yer alan haberlerde, partisinin belediye başkanı adayı olarak bazı şahsiyetleri işaret ettiğine yönelik yapılan açıklamaların gerçekleri yansıtmadığını söylerken, bu çarpık haberlere karşı kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduğunu da sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.