DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,340,02
BIST 9.908,631,97%
BITCOIN 20749790,70%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

352 okunma

ÖMER BAŞAR’DAN BELEDİYE’YE İTFAİYE GÖNDERİLMEDİ KINAMASI

ABONE OL
21/05/2018 18:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Ömer Başar, 19 Mayıs’ta düzenlenen Gençlik Yürüyüşü için herhangi bir olumsuzluğa karşı belediyeden istedikleri itfaiyenin kendilerine gönderilmediğini ifade etti.

Talep ettikleri itfaiye aracının ”yürüyüşün siyasi olduğu” gerekçesiyle gönderilmemesini eleştiren Başkan Ömer Başar, bir kınama yazısı yayımlayarak sorumluları eleştirdi.

İşte CHP İlçe Başkanı’nın o kınama açıklaması: 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında, CHP Gençlik Kolları öncülüğünde organize edilip izinleri alınan Fener Alayı etkinliği için, Akçakoca Belediyesi’nden korteje eşlik etmesi, şenliğe onur vermesi için itfaiye aracı talep edilmiştir.

Belediye  araç göndereceğini söylemiş, ancak etkinlik saatinde korteje itfaiye aracı gelmemiştir.

Edindiğimiz bilgilere göre  Belediye ‘’Fener alayı etkinliği siyasi olduğu gerekçesiyle’‘ itfaiye aracı göndermemiştir.

Fener alayı etkinliğinin yalnızca  izin ve ses düzeni organizasyonu CHP gençlik kolları tarafında yapılmıştır. Etkinlik kapsamında herhangi bir siyasi slogan, flama, siyasi bayrak kullanılmamıştır.

Etkinliğe tüm halkımız davet edilmiş, herhangi bir siyasi parti ayrımı olmadan her kesimden halkımız etkinliğimize katılmıştır.

Geleneksel olarak yapılan fener alayı etkinliğini siyasi olarak değerlendiren belediye yönetimini, Akçakoca halkı olarak kınıyoruz.

 

 

                                             CHP Akçakoca İlçe Başkanı

                                           Ömer BAŞAR

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.