DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2072636-1,45%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

283 okunma

Operatörler Çöktü mü? Neden Arama Yapılamıyor? İşte Son Durum

ABONE OL
24/05/2020 13:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde geçirdiğimiz Ramazan Bayramı’nda telefon ile sevdiklerimizin bayramlarını kutlamakta sorunlar yaşıyoruz. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone kullanıcıları arama yapmakta güçlük çektiklerini paylaşmakta. Operatörler çöktü mü? Son durumu sizler için derledik.

Operatörler Çöktü Mü? Neden Arama Yapılamıyor?

Twitter üzerinden kullanıcılar sevdikleri ile telefonda görüşemediklerini ve hatlarının hizmet vermediğini paylaşmakta. Evlerde kaldığımız için hatlarda yoğunluklar yaşanmakta. Kullanıcılar yaptıkları paylaşımlarda sabahtan beri arama yapamadıklarını söylemekte.

Turkcell Çöktü Mü?

Turkcell kullanıcıları Twitter’dan yaptıkları paylaşımlarda arama yapmakta sorun yaşadıklarını belirtmekteler. Sunucuların anlık durumlarını gösteren DownDetector isimli internet sitesinde Turkcell’de sorunların yaşandığı görülmekte. Sorunların kısa süre içerisinde giderileceğini tahmin etmekteyiz.

 

Bayram yoğunluğunu nedeniyle operatörler sorun yaşıyor

Operatörlerin, hatlarda yoğunluk yaşanan dönemlerde bazı sorunlar yaşadığını biliyoruz. Özellikle doğal afet anlarında bu sorunun ortaya çıkması da yakın zamanda yaşanan depremlerde gündeme gelmişti. Şimdi ise bayram nedeniyle ortaya çıkan yoğunluğun da hatlarda sorunlara yol açması, kullanıcılar tarafından birçok şikayete sebep oldu.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.