DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2033424-2,97%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

339 okunma

Ortalığı ayağa kaldırdı… SEDAŞ’ın o hizmeti köye getirmesini sağladı

ABONE OL
22/10/2020 13:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, muhalefet partisinin ilçe başkanı olmasına rağmen, Akçakoca halkının sorun ve çıkarları söz konusu olduğunda, iktidar partilerinin gücünü aratmayacak dozda efor sarf ediyor.

Son olarak, köy çalışmaları kapsamında Melenağzı köyünde yaşanan bir soruna müdahil olan Abanoz, Düzce valisi Cevdet Atay ve CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal ile birlikte köyde sökülen elektrik direklerinin yeniden dikilerek köyün aydınlatılmasını sağladı.

SEDAŞ’ın sokak aydınlatma hizmetini köy halkına faturalandırmak istemesi ve köy halkının da buna itiraz etmesi sonucunda, sokak lambası direklerini sökmesinin ardından Melenağzı köyünün işlek yolları karanlığa gömülmüştü.

Bu sorunu çözmek üzere kolları sıvayan CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz gerekli girişimleri yaptıktan sonra müjdeli haber SEDAŞ’tan geldi. Köyün sokak aydınlatma direkleri yeniden dikilerek lambaları yakıldı.

Bu duruma en az köy halkı kadar sevinen Abanoz, teşekkür duygularını şu sözlerle ifade etti:

”Melenağzı köyünde ziyaretimiz esnasında köy halkının ve muhtarın talebi üzerine, çalışmayan aydınlatma direklerini basın ve bize eşlik eden İstanbul Mv. Sn. Mahmut Tanal’ın, Sn. Düzce valisine konuyu iletmesi üzerine SEDAŞ ekipleri çalışmalarını tamamlamışlardır.

SEDAŞ çalışanlarına ve alakalarından dolayı Sn.Düzce valimiz ve milletvekilimiz Sn. Mahmut Tanal’a teşekkür ederiz.”

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.