DOLAR 32,4652 -0.07%
EURO 34,8313 -0.42%
ALTIN 2.446,650,45
BIST 9.910,762,00%
BITCOIN 20806210,89%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

419 okunma

OSMANİYE MAHALLESİ EMİN ELLERDE OLACAK

ABONE OL
12/02/2019 17:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel yönetimler seçimlerinde Osmaniye Mahallesi muhtar adayı olan ve ‘İçinizden Biri’ sloganıyla yarışa giren Fehmi Çolak seçim ekibini kurdu.

Yıllarca Albayrak Sürücü Kursu’nda usta öğretici direksiyon eğitmeni olarak görev yapan Çolak, hizmetine soyunduğu Osmaniye mahallesinin sevilen isimlerinden güçlü bir ekip oluşturdu.

1972 Akçakoca – Melenağzı köyü doğumlu olan Çolak, İstanbul Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm Bölümü mezunu olup halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler son sınıf öğrencisidir.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Çolak, tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde olmaya özen göstereceğini belirtirken Çolak’ın aza listesi ise Ahmet Mercan, Fatma Şener, Murat Akkaya, Casim Evliyaoğlu, Nurcan Uysal ve Cemal Yılmaz’dan oluşuyor.

Osmaniye mahallesi muhtar adayı Fehmi Çolak, muhtar seçilmesi halinde yürüteceği çalışmalarında öncelikli olarak yaşlı, bakıma muhtaç, engelli ve ihtiyaç sahibi bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, öğrencilere burs ve ulaşım kolaylığı, her yaş grubuna uygun kültür gezileri düzenlemek, başta çocuk parkları olmak üzere güvenlik sistemi sağlamak, sokak hayvanları için bir kap su, bir kap yemek projesini desteklemek, Ulusal ve dîni bayramlarımızda gerekli katkıyı sağlamak, mahalleye muhtarlık ofisi kurmak, bunların yanı sıra çevre düzeni ve temizliği konularında çözüm projeleri geliştirmek olduğunu söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.