DOLAR 32,5215 -0.09%
EURO 34,7994 -0.2%
ALTIN 2.417,51-0,50
BIST 9.761,311,21%
BITCOIN 21595010,15%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

378 okunma

Otobüsler ve Dualarla Yenikapı Mitingine Gittiler

ABONE OL
30/07/2017 12:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından bugün Yenikapı’da düzenlenecek olan mitinge katılmak isteyen SP’liler Akçakoca’dan araçlarla İstanbul’a hareket ettiler.

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik hak ihlallerine ve saldırılarına karşı düzenlenen “Kudüs Mitingine” katılacak olan SP üyeleri ve bazı vatandaşlar, ilçe başkanlığı tarafından tutulan bir otobüsle İstanbul’a hareket ettiler.

50 kişilik bir otobüsü dolduran SP’liler, Cumhuriyet meydanından Düzce’deki konvoyla birleşmek üzere saat 11.00’de hareket ederken, otobüsün yanı sıra, bazı vatandaşların da özel araçlarıyla mitinge katılmak üzere İstanbul’a hareket ettikleri öğrenildi.

SP’lileri ve vatandaşları mitinge götürecek olan otobüsün yolaq koyulmasından hemen önce gazetemize bir açıklama yapan SP İlçe Başkanı Mustafa Zorlu, Filistin halkının yanında olduklarını göstermek amacıyla İstanbul’a hareket ettiklerini söyledi.

”14 Temmuz’da Mescid-i Aksa’da siyonist İsrail’in 3 Filistinliyi öldürmesiyle başlayan saldırılar sonunda, ibadet yerlerine giriş yasaklanmıştır. Olaylar medyada açıklandığı gibi yaşanmamakla birlikte, bugün 50 yaşın altındaki erkekler Mescid-i Aksa’ya girememektedir” dedi.

Konuşmasında bir sitemine de vurgu yapan Başkan Zorlu, ”15 Temmuz’da millet meydanlara yürürken SP, terörün kaynağı olan İncirlik’e yürümüştü. Fakat medya buna ilgi göstermemişti. Bugün de SP, Filistin’in acılarının yanında yer alırken benzer biçimde medyanın buna duyarlılık göstermediği ortada. Bunun yanında Akçakoca ilçe başkanlarının da bu konuya hassasiyet göstermelerini isterdim ama maalesef bunu da göremedim. İnşallah bu konulara hassasiyet gösterilir ve bu çalışmalar verimli olur” şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.