DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BIST 9.071,38-0,09%
BITCOIN 2272172-0,62%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

487 okunma

Otoyol Kenarı Çöp Toplama Sahasına Döndü

ABONE OL
06/04/2017 12:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca bağlantı yolunun kenarının çöp toplama alanı haline dönmesinden sonra çirkin görüntüler ve pis kokular şikâyet konusu olmaya başladı.

Bağlantı yolu üzerinden ilçeye giriş yapan araçlardan çekilen bu görüntüler, Akçakoca’ya hiç yakışmayan bu tabloya derhal müdahale edilerek, çöplerin başka bir alana taşınmasını zorunlu kılıyor.

Düzce’deki katı atık bertaraf tesisinin yargı engeline takılması sonrasında ilçede toplanan çöplerin tesise götürülememesinden kaynaklanan bir çöp alanı sorununun var olduğu herkesin malumu. Fakat, geçici bir uygulama gibi gözükse bile toplanan çöplerin otoyol kenarında gelişigüzel toplanması vatandaşları rahatsız edecek düzeyde.

Melen suyunun İstanbul’a taşınmasıyla birlikte İSKİ havzasına giren Düzce’nin yapılan ek protokolle çöplerinin de artık İSKİ’nin uhdesine geçtiği ve çöp toplama sorununun çözüleceği ifade edilse de, bu konularda da kayda değer bir gelişmenin olmaması vatandaşın tepkisini çekiyor.

Zamanında yapılan hesapsız uygulamalar, çeşitli yargısal ve idari sorunlar nedeniyle çözülemeyen çöp sorununun Akçakoca için çözümü, şehir içi bağlantı yolunun dibini çöp toplama alanına çevirmek olmamalıydı.

Pis kokular, göze batan çirkin görüntüler ve ölü hayvan görüntüleri Akçakoca’ya hiç yakışmıyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.