DOLAR 32,5140 -0.09%
EURO 35,0488 0.43%
ALTIN 2.434,160,47
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21069381,06%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

781 okunma

PANDUL’UN BAŞKANI OLDUĞU FUTBOL KULÜPLERİ DERNEĞİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

ABONE OL
22/12/2017 16:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ve bölgenin iş, spor ve cemiyet yaşamında yaptığı iyi hizmetlerle adından söz ettiren işadamı Abdülkadir Pandul Düzce Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanlığına Seçildi.

Bir süre önce spor camiasında Birlik’in başına getirilmesi konuşulan Pandul’un başkanlığına yönelik yürütülen temaslar sonuç verdi ve tüm Düzce Amatör spor kulüplerinin içerisinde yer aldığı Birlik’in başına bir Akçakocalı seçildi.

Dün yapılan Düzce Amatör Futbol Kulüpleri Derneği kongresinde,  hem Pandul İnşaat Elmacıkspor kulübünün Başkanı olan hem de Düzcespor Kadın Futbol Takımının Ana sponsoru olan Akçakocalı İşadamı Abdülkadir Pandul Düzce Amatör Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.

Akçakocalı işadamı Abdülkadir Pandul’un yönetiminde yar alan 11 isim isim ise farklı kulüplerin yönetimlerinde yer alan ve Halk eğitim merkezlerinde görev almış deneyimli isimlerden oluşmakta.

Kongre sonunda gazetemize bir açıklama yapan Abdülkadir Pandul üstlendiği görevin ağırlığını ve sorumluluğunu bildiğini ve çok duygulandığını belirterek,  “Türkiye’de amatör sporların özellikle de futbolun büyük sorunlar yaşadığını biliyorum. Bu dernek bu sorunları çözme açısından önemli. Biz taze kan olarak bir hareket getireceğiz. Biz bu sorunları gidermek için gerekeni yapacağız” dedi.

Pandul ayrıca sürece emeği geçenlere teşekkür etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.