DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2048974-2,26%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

452 okunma

Pandul’un Yatırımları da Yardımları da İlçe Sınırlarını Aştı

ABONE OL
03/05/2017 21:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca inşaat sektöründe yaptığı büyük yatırımlar ve sıradışı satışları ile öne çıkan hayırsever işadamı Abdulkadir Pandul’a Elmacıksporlular’dan davet geldi.

Akçakoca ilçe sınırları içinde 4 yıl gibi bir sürede yaklaşık 500 konut inşasını bitirip hak sahiplerine maksimum 15 ayda teslim eden Pandul İnşaat sahibi Kadir Pandul ilçe dışında büyük projeleri hayata geçirmeye başladı.

Futbola olan tutku ve sevgisinin yanı sıra birçok spor kulübüne de yardımda bulunduğunu kamuoyu tarafından yakından bilinen Pandul Çilimli’de 200 konutluk bir yatırım projesine başlıyor.

Dar gelirli ailelerin sıcak yuva özlemlerini gideren hayır insanı Abdülkadir Pandul‘u bölgenin süper amatör lig takımlarından Elmacıkspor kulübü yöneticileri düzenledikleri bir mangal etkinliğine davet ettiler.

Davete icabet eden Pandul, Elmacıkspor yöneticileriyle bir süre sohbet edip futbol kulüplerinin ve amatör sporların durumunu konuştular.

Pandul’un bölgede yatırım yapmasını oldukça önemli bulduklarını belirten Elmacıklılar, kulüplerinin zor şartlar altında verdiği mücadeleye dikkat çekerek, bir destek sağlanması halinde BAL liginde de hakkıyla mücadele edebilecek güçte olduklarını ifade ettiler.

Akçakoca halkının Akçakocaspor kulübünün kötü gidişine son verecek isim olarak Abdülkadir Pandul’u tüm imkanlarıyla Akçakoca’nın kulübünün başına geçmesini çok istediği iyi biliniyor.

Elmacıkspor yönetiminin mangal davetinde tarafların yüzlerinin güldüğü kolayca fark edilirken, önümüzdeki sezon Akçakocaspor ile aynı kümede mücadele edecek Elmacıkspor’un Kadir Pandul’a gösterdiği yakınlığın nerelere varacağı ise şimdiden merak konusu oldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.