DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2072636-1,45%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

329 okunma

PARASINI ALDIĞI HURDACIYA NE PARA NE DE HURDA DEMİR VERMİŞ

ABONE OL
18/02/2018 19:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Sky Tower Otelinin yeni işletmecisi olduğunu açıklayan Umut Çakırhan’la ilgili yeni bir dolandırıcılık iddiası daha ortaya çıktı. 

Çalışan personelin maaşlarını vermemek ve civardaki esnafa yüklü miktarda borçlanıp paralarını vermemekle suçlanan Çakırhan’a bir suçlama da hurdacı Selman Dinler’den geldi.

Otelin işletmecisi olduğunu söyleyen Çakırhan’ın otel binası dışındaki havuzun demirlerini kendisine sattığını ifade eden hurdacı Dinler, birkaç gün hurda çıkartmaya çalıştıktan sonra kendisinin otele sokulmadığını, hem hurda çıkarmak amacıyla sökmeye çalıştığı demir artıklarından hem de peşin para olarak verdiği 15 bin liradan olduğunu söyledi.

Havuz demirlerine karşılık 15 bin lirayı elden Umut Çakırhan’a ödediğini kaydeden hurdacı esnafı, yevmiyecilerle birlikte birkaç gün çalışarak çıkarttıkları hurdayı 4 bin liraya sattığını, kalan 11 bin lirayı ise defalarca Çakırhan’dan istemesine rağmen kendisine ödeme yapılmadığını söyledi.

”Yetkililer bu işe el atmalı”

Otelin gerçek sahipleri ile işletmecisi arasındaki uyuşmazlık nedeniyle havuz söküm işinin durdurulduğunun konuşulduğunu söyleyen Dinler,  verdiği parayı almak üzere gittiği otelden her defasında bir bahaneyle uzaklaştırıldığını, sözkonusu olayla ilgili olarak da yetkili mercilere şikayetlerini ilettiğini sözlerine ekledi.

 

Devletin ilgili kurumlarından kendi mağduriyetinin giderilmesi için destek beklediğini de ifade eden Dinler, ”Devletin bu olaya el atması, hem bu olayla birlikte kötü anılan Akçakoca’nın adını hem de yıldızlı otelin adını temize çıkartmak için gerekli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına da giderek durumu anlatacağım” şeklinde konuştu. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.