DOLAR 32,5425 0.13%
EURO 34,9346 -0.22%
ALTIN 2.439,080,13
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21019710,40%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

393 okunma

PATPAT KAZASINDA 2 ÇOCUK YARALI

ABONE OL
09/06/2019 14:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ardı arkası kesilmeyen patpat kazalarının ortak noktası çocuk sürücüler oldu. Ulaşım amaçlı kullanılması yasak ve tehlikeli olan tarım araçlarını çocuklarının idaresine veren aileler ise vatandaşlarda şaşkınlık etkisi yarattı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir patpat kazasında lise öğrencisi bir çocuk hayatını kaybetmesinin hemen sonrasında Konuralp’te yaşanan kazada ise kontrolden çıkan patpatın bahçe duvarına çarptı. Kaza sonucunda patpatta yolculuk eden 2 çocuk yaralandı.

Yapılan hiçbir uyarıya aldırış etmeyen vatandaşlar patpat olarak tabir edilen tarım araçları ile yolculuk etmeye devam ediyor.

Son olarak Konuralp’te yaşanan kazada ise son günlerde sıklıkla karşılaşılan çocuk sürücülere bir kez daha rastlanıldı.

Osmanca Köyü’nde meydana gelen kazada, 2 çocuğun seyir halinde bulunduğu patpat kontrolden çıktı.

Yol üzerinde bulunan bahçe duvarına çarparak durabilen tarım aracında yaralanan 2 çocuk, 112 Acil Servis Ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri ardından hastaneye kaldırıldı.

Uyarıları duymayan ve kazalardan ders çıkartmayan vatandaşların, patpatları ulaşım için kullanması bir yana, yaz mevsiminin henüz gelmesi ve tarım döneminin yeni yeni başlıyor olmasına karşın kazalarda yaşanan sıklık dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde bir çocuğun hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan patpat kazalara rağmen, çocuklarına bu araçları kullandıran ailelerin düşüncesizliği ise ‘düşüncesizliğin bu kadarına pes’ dedirtti. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.