DOLAR 32,3685 0.15%
EURO 34,9713 -0.31%
ALTIN 2.324,110,21
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22760110,52%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

651 okunma

Polis, Kadın Cinayetini Önledi!..

ABONE OL
01/08/2020 18:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de geçen hafta uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen sevgilisinin evine giden şahıs, kadını öldürmeye teşebbüs etti.

Silahı tutukluk yapınca kaçan şahsın kadının evine yeniden gitme ihtimaline karşı polis ve mahalle bekçileri kadının evini bir hafta boyunca nöbet tutarak bekledi. Cinayet Büro ekiplerinin titiz çalışması ile şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

 

Düzce’de Çay Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda Emrah Karabulut uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Y.Ç.’nin evine gitti. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Emrah Karabulut, yanında taşıdığı ruhsatsız silahını çıkartarak sevgilisi Y.Ç.’yi öldürmeye çalıştı.

Silahı tutukluk yaptığı için ateş almayan Emrah Karabulut, daha sonra olay yerinden kaçtı. Olayın ardından hemen polisi arayan Y.Ç.’nin ihbarı ile olay yerine polis ekipleri gelerek detaylı çalışma yaptı. Ardından can güvenliği bulunmayan kadın Y.Ç.’yi mahalle bekçileri ve resmi polis ekipleri kapısının önünde nöbet tutarak beklemeye başladı.

 

Bu sırada Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de Emrah Karabulut’u yakalamak için titiz çalışma başlattı.

Emrah Karabulut’u takibe alan ekipler, şahsı yakalayarak nöbetçi mahkemeye çıkarttılar. Emrah Karabulut çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emrah Karabulut’un cezaevine gönderilmesiyle Y.Ç.’nin evinde bekleyen polis ekipleri ve Y.Ç.’de derin nefes aldı.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.