DOLAR 32,5055 -0.12%
EURO 34,7782 -0.5%
ALTIN 2.498,300,57
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20728290,40%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

284 okunma

PUSULA İLK YOLCULARIYLA İLK SEFERİNE ÇIKTI

ABONE OL
04/07/2020 14:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın gezi katamaranı Pusula, ilk konuklarıyla bugün ilk seferine çıktı.

Düzce ve Akçakoca protokolünün yoğun ilgi gösterdiği gezi, katamaranda birlikte yenen kahvaltı sonrasında başladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, şehir dışında olduğu için geziye katılamazken, Akçakoca Kaymakamı ve STK’la ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi gezide yer aldı.

Önceki dönem belediye başkanlarından Fikret Albayrak ve Cüneyt Yemenici’nin kahvaltıya katılmadıkları fark edilirken, siyasi partilerden ise CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Vatan Partisinin il ve ilçe düzeyinde kahvaltıya katılmadıkları dikkatlerden kaçmadı.

Kahvaltının ardından ilk konuşmayı Kaymakam Yasin Öztürk yaparak emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra belediye başkanı Okan Yanmaz, kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptıktan sonra, Kaymakam beyle birlikte, geminin son bakım ve tadilat işlerini yapan Ustaoğlu gemi firmasının sahibi Kâmil Ustaoğlu’na plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından gezi katamarını ilk gezisine çıktı. katamaran içinde hatıra fotoğrafları çektiren konuklar, gemi ile Ayazlı ile MTA kampı arasını turladılar.

Katamaranla yapılan deniz turunun ardından tekneden ayrılan tüm konuklar, belediye başkanı Okan Yanmaz’ı tebrik edip kendisine teşekkür ederek tekneden ayrıldılar.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.