DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2078088-1,19%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

550 okunma

Pusula Katamaran, yeni seferlerine Erol Solak’ın dualarıyla başladı

ABONE OL
29/07/2020 16:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi Abitaş Genel Müdürlüğü’nün gezi teknesi olan Pusula Katamaran, kısa bir ara verdiği deniz turuna bugün yeniden başladı.

Geçtiğimiz iki hafta boyunca gerek resmi evraklardaki bazı eksikleri tamamlamak gerekse de hava muhalefeti nedeniyle tura çıkamayan Pusula, bugün ilk turunu saat 13.00’te yaparken, vatandaşların ilgi gösterdikleri gezi teknesi tam dolulukla tur yaptı.

Pusula Katamaran’ın bugünkü turuna katılan eski belediye başkanlarımızdan Erol Solak, teknenin hayırla tur yapması için dua okuyup yolculadı.

Efsane başkan Erol Solak yaptığı açıklamada, ”Gezi teknesi Akçakoca turizmi adına bir imajdır. Bu bir değerdir. İyi bir düşünce. Tartışma zamanı değil, bu tür hareketlerin yapılması lazım. Gezi treni de benim dönemimde yapılmıştı. Takdir olduğu gibi eleştiri de olacak. Tekrar hayırlı olsun.” dedi.

Pusula Katamaran’ın yeniden sefere başladığı ilk günde bir açıklama yapan Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş, gezi teknesinin hijyen koşullar uygun bir şekilde yolcu aldığı ve tedbir amaçlı olarak öngörülen yarı dolulukla tura çıktığını söylerken, bugünkü sefer için doluluğun erkenden yakalandığını sözlerine ekledi.

Pusula’nın yeniden tura başladığı ilk seferinde yer alan Belediye Başkanı Okan Yanmaz da eksiklerin giderildiğini, sırada ise kamp alanı kurmak projesi olduğunu söylerken, turizm ve kalkınma adına gereken her türlü çalışmanın yapılacağını söyledi.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.