DOLAR 32,5658 0.15%
EURO 34,6969 0.05%
ALTIN 2.414,22-0,75
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21693370,35%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

450 okunma

Pusula Katamaran’da eşsiz Karadeniz kahvaltısı sizi bekliyor

ABONE OL
05/10/2020 11:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca deniz turizminin amiral gemisi olan Pusula Katamaran gezi teknesi, hatıralarda yer tutacak eşsiz bir deniz gezisinin yanı sıra, Karadeniz usulü doyumsuz köy kahvaltısı ile de misafirlerin ilgi odağı haline geldi.

İlçeye gelen her turistin mutlaka ziyaret etmek ve ailesiyle birlikte Akçakoca’yı bir de denizden seyretmek keyfini yaşamak istediği Pusula Katamaran gezi teknesi, bu benzersiz su üstü keyfini eşsiz kahvaltı seçeneğiyle de taçlandırıyor. 

Restoranlarda kahvaltı menülerinin 45-50 lira dolaylarında olduğu Akçakoca’da, Pusula Katamaran’la tekne turu yapmak isteyen vatandaşlar, Karadeniz usulü kahvaltı menüsüne sadece 35 liraya sahip olabiliyorlar.

Ilık deniz rüzgarlarının okşadığı serin Akçakoca açık denizinde, torunlarınıza anlatacağınız kadar özel anların yaşandığı Pusula Katamaran seyahatinde, kıyıdan Akçakoca falezlerini izlerken bir yandan da muhlamanızdan tatmanın verdiği hazzın kahvaltı maliyeti ise bedavadan biraz pahalı. 

Akçakoca’nın kıyılarını, plajlarını ve doğa harikası falezlerini deniz tarafından seyretmek, serin bahar rüzgarlarının boynunuzdan içeri girdiğini hissetmek ve bunu zengin çeşitli bir kahvaltı seçeneği eşliğinde yaşamak son derece ucuz Akçakoca’da.

Ve bu güzellikler toplamının bu kadar düşük maliyetle servis edildiği Akçakoca dışındaki bir yerleşim yeri, sadece Türkiye’de değil, dünyanın herhangi bir yerinde de henüz bulunabilmiş değil.

Daha ne olsun!..


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.