DOLAR 32,5652 0.15%
EURO 34,8773 0.57%
ALTIN 2.423,87-0,35
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21635461,00%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

334 okunma

Pusula Katamaran’ın başarı grafiği meclis üyeleriyle paylaşıldı

ABONE OL
07/01/2021 11:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisi’nin yeni yılda yaptığı ilk oturumunda Meclis üyelerine bir değerlendirme konuşması yapan Başkan Okan Yanmaz, Akçakoca turizminin amiral gemisi olan Pusula Katamaran gezi teknesiyle ilgili çarpıcı bilgiler verdi.

Başkan Yanmaz yaptığı konuşmada, pusula katamaranın hizmet verdiği kısa süre zarfında 1 milyon liranın üzerinde bir gelir elde ettiğini belirtti.

Yanmaz ayrıca, katamaranın 50 binden fazla ziyaretçi aldığını da kaydederek bu alanda kırılan tarihi rekoru meclis üyelerinin bilgisine sundu.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, pusula katamaranın alıcılarının olduğunu da söyleyerek, gezi teknesini 10 milyon liraya satın almak isteyenlerin olduğunu sözlerine ekledi.

Bilindiği üzere Belediye’nin Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş’ın çalışmalarının merkezinde yer aldığı gezi teknesi satın alma süreci, uzun bir gözlem ve satın alma sürecinin sonunca 3 milyon liraya mal olmuş ve ilçe turizmine kazandırılmıştı.

Akçakoca’ya gelen on binlerce turistin ilk uğrak yeri olan gezi teknesi, para kazandırmasının yanı sıra, herkesin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar nedeniyle, milyonlarca lira para ile yapılamayacak düzeyde Akçakoca’ya bir tanıtım ve reklam imkanı sunmuştu.

Pusula katamaranın daha fazla para kazanmasına ve Akçakoca’nın kataramaran aracılığıyla daha fazla tanıtılmasına engel olan şey ise, sadece Akçakoca ve Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci oldu.

Yapılan tahminlerin kahir ekseriyeti ise, pandemi yasakları sözkonusu olmasaydı katamaranın bu güne kadar maliyetinin tamamını çıkartacağı yönünde oluştu.

 

İşte Yanmaz’ın Belediye Meclisinde yaptığı konuşma… 

https://www.facebook.com/akcakoca.belediyesi/videos/403411624260805

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.