DOLAR 32,4321 0.05%
EURO 34,4621 -0.12%
ALTIN 2.488,770,24
BIST 9.679,80-1,37%
BITCOIN 2027970-3,77%
Düzce
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

299 okunma

RAKİPLERİN ALGI OPERASYONU SÜRÜYOR

ABONE OL
07/12/2018 10:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde bazı yerel medya kuruluşlarında geçen habere göre, ilçede bir yerel seçim anketi yapıldığı ve bu ankette Cüneyt Yemenici ve Mehmet Nazım Pazvant’ın isimlerinin sorulduğu ve vatandaştan tercihleri sorulduğu yazılıyor.

Ancak, Ak Parti Genel Merkezi ve Düzce İl Başkanlığından edinilen bilgilere göre, bu anketi Ak Parti’nin yaptırmadığı öğrenildi.

Sözkonusu anketin Yemenici’ye rakip olan kişi ya  da çevreler tarafından yaptırılmış olabileceği ifade edilirken, Ak Parti Genel Merkezi’nin kendi yaptırmadığı anketlere bakarak değerlendirme yapmayacağı ifade edildi.

Bu açıklamalar gösteriyorki, bazı rakipler Ak Partinin adayı olarak ismi kesin gibi gözüken Cüneyt Yemenici’ye karşı siyasi bir algı operasyonu yürütüyor. 

Siyasi rakiplerinin yürüttüğü tahmin edilen bu çalışmayla, aday olmak gibi bir düşüncesi olmayan ATSO Başkanı Pazvant, kardeşi gibi sevdiği Yemenici ile karşı karşıya getirilmeye çalışılırken, Ak parti ile ilgisi olmayan bu anket çalışması da yine bir rakip adayın finanse ettiği internet haber sitesinin yazarları tarafından kamuoyuna servis ediliyor.

Anlaşılan Akçakoca seçimleri bittiğinde sadece adayların performansları ve halktaki karşılıkları değil; seçimler, parayla satın alınan yandaş çevrelerin yaptıkları yalan haberler ve algı operasyonlarıyla da anılacak. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.