DOLAR 32,5910 0.33%
EURO 34,8236 0.2%
ALTIN 2.502,880,76
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20952821,35%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

296 okunma

RAMPADA FECİ KAZA

ABONE OL
21/01/2019 17:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEM Otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde sol şeritte duran TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, TEM Otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde saat 14.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Ankara istikametine seyir halinde olan Selçuk Duran idaresindeki TIR’ın ön lastiği patladı.

Sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, sol şeritte durdu. Bu sırada arkadan gelen Bilal Çelik idaresindeki otomobil, park halinde bulunan TIR’a çarptı.

Yaşanan kazada otomobil sürücüsü Bilal Çelik ve yanında yolcu olarak bulunan eşi Zerrin Çelik ağır yaralandı.

Civardan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye, polis, jandarma, kaza kırım ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen kaza kırım ekiplerince yaralı sürücü ve eşi, bulunduğu yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Bilal Çelik Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne, eşi ise Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Zerrin Çelik’in ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan, aynı istikamette seyir halinde olan Talip Ekşi idaresindeki otomobil ile Semra Parlak idaresindeki otomobil birbiri ile çarpıştı.

Kazanın ardından TEM Otoyolu araç trafiğine kapatıldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.   

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.