DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9515 0.25%
ALTIN 2.422,730,00
BIST 9.710,83-0,12%
BITCOIN 2062849-4,14%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

394 okunma

SABAHTAN SAHURA KADAR AYAK BASMADIK YER BIRAKMADILAR

ABONE OL
06/06/2018 13:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran Seçim Çalışmalarını Sürdüren İYİ Parti Akçakoca Teşkilatı, Sabah Saatlerinde Sanayi Esnafı Ziyaretiyle Başladığı Çalışmalarını Gece Yarılarına Kadar Sürdürdü.

İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum öncülüğünde gece gündüz demeden yoğun bir emek harcayarak 24 Haziran seçimlerinin en başarılı partisi olmayı hedefleyen İYİ Parti, Akçakoca’daki çalışmalarınını da aynı yoğun tempo ile sürdürüyor.

Milletvekili adayı Yunus Özay Er ve Merkez İlçe Başkanı  Kadir Erdoğan ile birlikte Akçakoca çalışmalarını sürdüren İYİ  Parti,  sabah saatlerinde başladığı sanayi esnafı ziyaretini, gördüğü ilgi karşısında ancak öğleden sonra tamamlayabildi.

Öğleden sonra merkez çarşı esnafını gezen İYİ parti heyeti, iftardan sonra Döngelli ve Tepeköy ziyaretlerinde bulundu.

Her iki köyde de inanılmaz bir yoğunluk ve ilgi gördüklerini vurgulayan İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, “vatandaşlarımız her gittiğimiz yerde sıcak bir yaklaşım ve ilgi gösteriyor. Döngelli’de müthiş bir karşılamaya tanık olduk. Tepeköy’deki ilgiye ise inanamadık, adeta şaşırdık. Vatandaş biz oy demeden “oyum İYİ partinin “diye haykırıyor. İktidarın uygulamaları milletin canına tak etmiş. Kurtuluşu  İYİ Parti’de görüyor” dedi.

Geç saatlere kadar süren çalışmalarını Esentepe kordonda çay içerek noktalamak istediklerini belirten Lokum şunları söyledi:

”Gece yarısı bir soluklanıp dinlenmek isteği ile geldiğimiz kordonda dahi vatandaşın yoğun ilgisini gördük.  İYİ partiye inanılmaz bir yöneliş olduğunu görüyoruz. Allah’ın izniyle sonuç hepimiz için, ülkemiz için İYİ olacak. Akçakoca’ya İYİ geldi Türkiye’ye’de İYİ gelecek.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.