DOLAR 32,6023 0.38%
EURO 34,8137 0.22%
ALTIN 2.489,210,21
BIST 9.462,24-0,65%
BITCOIN 21173523,62%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

419 okunma

SAHİLLER YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

ABONE OL
17/04/2019 17:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.facebook.com/sonnersen06/videos/633053220491288/?t=14

Batı Karadeniz’in incisi diye tabir edilen Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahil temizliği yapıldı.

3 Mavi bayraklı plajı bulunan ve yaklaşık 37 kilometre sahili bulunan Akçakoca’da yaklaşık 50 belediye personeli ve Çuhallı plajındaki çöpleri topladı.

Başkan Yanmaz, gazetecilere yaptığı açıklama da, belediye personelinde fazlalıklar olduğunu ve bu personel ile sahilleri temizlettiğini söyledi.

İnsanlara örnek olalım, turistleri memnun edelim

Sahillerde çöpleri tek tek toplanıldığını ifade eden Yanmaz, ” Hem turizm haftası diye hem bu işin insanlara örnek olalım diye sahillerde temizlik yapıyoruz. Sahilleri temizleme makinamız da var. Ancak bu makine kumu kaldırıp temizleyecek cinsten değil. Ekonomi iyi olduğu zaman onu alacağız. Sahillerimizi ne kadar temiz tutarsak o kadar turistler memnun olur diye düşünüyoruz. Ayrıca örnek teşkil etmesi için diğer insanlara da örnek olur diye düşünüyoruz” dedi.

Personelin severek bu işi yaptığını vurgulayan Yanmaz,” Sahillerin temiz olması için gerekli tedbirleri alacağız. Sigara izmaritleri çok fazla var. Diğer çöpler de var. Bizim amacımız örnek teşkil edip bu konuya hassasiyetimizi vurgulamak. Arkadaşlar ve personelimiz sağ olsun temizliği severek yapıyorlar. Sonuçta Akçakocayı turizm de bir yere getirmek için çalışmalarımız var. Sonuçta 15 günlük bir başkanım. Ancak projelerimizi için tespitleri yaptık .Onunla ilgili kanuni işlemlerin aşılması için başlayacağız ve mücadele edeceğiz. Ankara’dan gerekli izinleri alacağız.

Amacımız ilçeyi güzel hale getirmek

Başkan Yanmaz, ilçeyi güzelleştirmek için gerekli çalışmalara hız verdiğini belirterek,” Özellikle Ceneviz kalesi ile çalışmalarız var. Kısmi de olsa yaza doğru açmayı planlıyoruz. Onunla ilgilide çalışmalarımız var. Sonuçta Akçakocayı güzel turistlerin beğendiği güzel bir hale getirmek. Geldikleri zaman mutlu olduğu bir ilçe haline getirmek. Yazı burada geçiren insan geriye mutlu dönerse bi daha ki yaz daha çok insan gelir. Bunu amaç ve prensip edindik” diye konuştu.

Toplanan çöpler belediyenin traktörüne yüklenerek sahil temizliği son buldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.