DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2077342-1,85%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

296 okunma

Sarıoğlu: “Belediye’ye köstek değil destek oluyoruz”

ABONE OL
08/09/2019 12:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a çalışmalarında destek verdiklerini söyledi.

Kamuoyunda Başkan Yanmaz’ın Akçakoca için yaptığı çalışmalarına Ak Parti’nin yeterince destek olmadığı, hatta engelleyici girişimlerde bulunduğu yönünde duyumlar aldığını belirten Sarıoğlu, konuyla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Ezer ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Sarıoğlu, yaptığı açıklamada, söylenenlerin doğruyu yansıtmadığını, bazı kaynakların bu konularda yanlı ve kasıtlı haberler yaptıklarını söyledi.

İlçe Başkanı Sarıoğlu, bir sel felaketi yaşamış Akçakoca’nın yaralarının sarılması konusunda Belediye ile birlikte hareket ettiklerini vurguladıktan sonra şunları söyledi:

“Büyük bir zarara uğrayan belediyemiz için gerekli çalışmaları her düzeyde yaptık ve yapacağız. Biz seçimi kaybetmiş olmanın doğal olarak üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak bu Akçakoca’ya hizmet etmemizi engellemez. Cumhur ittifakının ruhuna uygun çalışmalarda bulunuyor, desteğimizi veriyoruz. Önümüzdeki hafta çok önemli talepler için Başkan Okan beyle birlikte Ankara’ya gideceğiz . Oradaki temaslarda Ak Parti olarak destek vereceğiz. Biz Başkan Yanmaz’ın eleştirilecek bir çalışmasını bizzat kendisine aktarır, düzeltilmesini öneririz. Basına bu konularda demeç vermedim, vermem.”

Ak Parti olarak basın mensuplarından Belediye’ye destek olup olmadıkları yönündeki soruyu bizzat Belediye Başkanı Yanmaz’a sormalarını isteyen Sarıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Görüşmenizde, çalışmalarınızda Esvet Sarıoğlunun engel çıkarıp çıkarmadığı sorusunu Sayın Başkan Yanmaz’a sormanızı istiyorum. Ben vereceği cevaptan eminim. Biz birlikte Akçakoca’yız. Beraber yaraları saracak, sorunları çözeceğiz. “

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.