DOLAR 32,3388 0.17%
EURO 35,1360 -0.14%
ALTIN 2.242,17-0,04
BIST 8.751,300,38%
BITCOIN 2077131-5,64%
Düzce
14°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

382 okunma

Sarıoğlu, kızının okul bursunu verdiği Bürütüs gazetecinin nankörlüğünü ifşa etti

ABONE OL
28/09/2020 12:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kendisi hakkında son günlerde yalan haberler üreterek itibarını zedelemeye  çalışan ‘nankör’ gazeteciyi ifşa etti.

İsim vermediği gazetecinin kim olduğu tahmin edilirken, sözkonusu yalan haberleri üreten gazeyecinin Akçakocalı olduğu ve kızının okul masraflarının Esvet Sarıoğlu tarafından karşılandığı öğrenildi. 

Sözkonusu gazeteci yaptığı yalan haberle, Esvet Sarıoğlu’nun binasının üzerinde yaklaşık 15 senedir kamufle edilerek çirkin görüntüsünden kurtarılmış olan baz istasyonunun sanki bugünlerde yapılmış gibi ve sanki kaçak ya da gizli bir olaymış gibi haber yapınca Sarıoğlu’nun bu yalan habere tepkisi gecikmedi. 

Baz istasyonunda kanunsuz bir şey yok

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, baz istasyonunun kendisine ait özel bir mülkün çatısında bulunduğunu, bu işin yasal çerçevede yapıldığını ve 15 senedir orada olduğunu, sözkonusu gazetecinin çok iyi bilmesine rağmen konuyu başka mecralara çekmek ve ilçe başkanı olarak kendisinin siyasi itibarını zedelemeye dönük olarak kullanmak istemesinden kaynaklandığını söyledi. 

Bina önüne yapılan yasal beton çıkmayı kaçak kat olarak haber yapıyor

Sarıoğlu ayrıca, kendisine ait bir binanın ön tarafına yasal çerçevede bir beton döktürdüklerini, bu konuyla ilgili olarak da belediyenin haberdar olduğunu söylerken, zabıtaların yaptıkları incelemede betonun birkaç santim yüksek buşunduğu ve kendilerine söylenmesiyle birlikte istenen seviyeye indirilmesi için çalışmaları başlatma sözü verdiğini söyledi.

Ortada basit bir düzeltme işi olmasına rağmen sanki kaçak kat çıkılıyormuş gibi yapılan asılsız haber ile kendisinin itibarına dönük yeni bir saldırı dalgası oluşturulmaya çalışıldığını belirten Sarıoğlu, sözkonusu haberi yapan kişinin ise maddi olarak kendisinden en çok faydalanan kişi olduğunu ifşa etti.

”Kızının üniversite bursunu verirken dosttuk”

Ak Parti ilçe başkanının sözünü ettiği gazetecinin ise kızının üniversite bursunu Sarıoğlu’na yıktığı öğrenildi. Kızının eğitim masraflarına destek aldığı ve her durumda destek verdiği sözde gazetecinin kendisiyle ilgili yalan haberlerine kızan Sarıoğlu, duyguların şu satırlarla paylaştı:

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.