DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,941,35
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22765992,55%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

297 okunma

Sarıoğlu’nun hedef tahtasında Abitaş çalışanı meclis üyeleri vardı

ABONE OL
07/02/2021 11:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Düzce’de katıldığı bir internet TV programında birçok soruya yanıt verirken, Okan Yanmaz belediyeciliği hakkındaki sorulara verdiği cevaplarda eleştiri oklarını Abitaş’tan maaş alan MHP’li meclis üyelerine yöneltti.

Abitaş’tan maaş alan meclis üyeleri Şenol Yazgan, Sinan Akın ve Hanife Pazvant Tetik’ten Şenol Yazgan daha sonra belediye başkan yardımcısı olmuş, diğer iki meclis üyesi Sinan Akın ve Hanife Pazvant Tetik, yapılan haberler üzerine  geçtiğimiz günlerde Abitaş’taki işlerinden istifa etmişlerdi.

Meclis üyelerinin maaşlarıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen soruyu da yanıtlayan Sarıoğlu, ”maaşlarını geri ödesinler” dedi.

Alınan maaşların derhal iade edilmesini isteyen Sarıoğlu, bu konuyla ilgili olarak yapılacak olan müfettiş incelemesi sonucunda meclis üyelerine zimmet çıkabileceğini söylerken, ”Madem istifa ettiler o halde aldıkları paraları iade etsinler” dedi.

‘Devlet parasını kimsede bırakmaz’

‘Bu durum kanuna aykırı’ diyen Sarıoğlu, incelemeler sonunda olumsuzlukların meclis üyelerinin karşısına çıkacağını ifade ederek, ”Meclis üyeleri Abitaş’ta hangi görevi yaptılar. Hangi sıfatla maaş aldılar. Devlet parasını kimsede bırakmaz. Kendilerine zimmet çıkar. Kimsenin ceza almasının peşinde değiliz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.