DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20775472,80%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

553 okunma

SELÇUKLAR ARÇELİK’TE SIRA DIŞI ÜRÜN TANITIMI

ABONE OL
03/08/2018 22:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuklar Arçelik Markası, sattığı ürünler ile neler yapılabileceğini, mağaza içinde kurduğu stantta canlı performans ile müşterilerine sunuyor.

Mağaza işletmecisi, bölgede başlattığı farklı satış ve tanıtım uygulamasında hamur yapma, çay seti ve bunun gibi ev aletlerinin kullanımını gösteriyor.

Bu aletlerden neler üretebileceklerini müşterilerine göstererek tanıtan firma yetkilileri mağazada yapılan yiyecek içecek gibi ürünleri de müşterilerine ikram ediyor.

Akçakoca Selçuklar Arçelik mağazası işletme sahibi Bahadır Selçuk konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, uygulamayı farklı gruplara doğru daha da genişleterek sürdüreceklerini vurguladı.

Bahadır Selçuk, “Haftalık veya iki haftalık etkinlikler planlıyoruz. Arçelik markasıyla satışını yaptığımız ürünlerimizde hazırlık, pişirme ve sunum üzerine ev hanımlarımıza ve tüketicilere hem kullanımını hem de neler yapılabileceğini anlatmak, ayrıca mağazamızda da bir sirkülasyon sağlamak adına böyle bir faaliyet düşündük. Bunu farklı projelerde de düşünüyoruz. Şu anda planlama aşamasındayız. Değişik uygulamalarda da bunu sürdüreceğiz inşallah “ dedi.

Selçuk ayrıca, iş yerinde çalışan bayanların farklı lezzetler sunduklarını aktararak,“Sattığımız  ürünlerle neler  üretildiğini mağazamızda canlı performans eşliğinde gösteriyoruz. Üretilen kek, poğaça gibi ürünleri müşterilerimize ikram ediyoruz. Müşterilerimiz de memnun oluyor bizler de memnun oluyoruz” ifadesini kullandı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.