DOLAR 32,5156 -0.09%
EURO 34,9696 0.35%
ALTIN 2.435,520,52
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2085357-0,50%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

295 okunma

SELÇUKLAR’DAN FARKINDALIK YARATAN ÖRNEK PROJE

ABONE OL
12/02/2018 23:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticari Yaşamında Uzun Yıllar Önemli Bir Yeri Olan Selçuklar Bölgemizde Örneğine Rastlanmayan Bir Sosyal Sorumluluk Projesini Hayata Geçirdi.

Satışa sundukları ürünlerle neler üretilebileceğini canlı performanslarla mağazalarında gösterme noktasından hareket eden ve bunu bir farkındalık yaratacak biçimde tasarlayan; yetkililerle yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt ve onay alan Selçuklar Arçelik işletmecisi Bahadır Selçuk Minik ve Özel öğretim öğrencileri ile işbirliğini seçerek tasarladığı projesinin ilk uygulamasını Endüstri Meslek Lisesi Özel Öğretim sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdi.

Katılımcı çocukların çok mutlu olduğunu ve uygulamanın giderek yaygınlaştırılacağını vurgulayan Selçuk; “ Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamdan soyutlanmamaları güvenlerini kazanmaları, miniklerinde üretime dönük becerilerini geliştirmelerine yönelik olarak bu projeyle bir katkı sunmayı ve farkındalık yaratmayı amaçladık. Ne yazık ki bölgemizde bu gibi etkinlikler pek olmuyor. Biz 63 yıldır yaşadığı çevreye duyarlı hizmet üreten Selçuklar olarak anlamı olan bir sosyal projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Sosyal projemizi okullarımızda ki özel eğitim gerektiren öğrencilerimiz ve ana sınıflarına giden miniklerle gerçekleştirmeyi planladık. İlk olarak da özel eğitim öğrencilerimizle başladık. Bu öğrencilerimizin toplumda ki yeri özel olması vurgulamak , becerilerinin gelişmesi , öz güvenlerinin yükselmesine bir katkı sağlamak amacıyla böyle bir projeyi başlattık ve bu gün uygulamaya koyduk. Öğrencilerimizle çok keyifli bir vakit geçirdik, çok eğlendik. Onlar bizi biz onları eğlendirdik. Memnun oldular, mutlu oldular. Mutlulukları görebilecek kadar güzeldi. Çok keyif aldık. Bir daha ki haftaya da minik öğrencilerimizle bunu başlatacağız. Bu projeyi de yaz tatiline kadar sürdürmeyi düşünüyoruz. Birer hafta dönüşümlü olacak şekilde minik ve bu özel öğrencilerimizle yürüteceğiz. Desteklerinden ötürü Sayın Kaymakamımız ve milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinliğe tanık olan müşterilerin ilgi ile izlediği çalışma sonucunda üretilen yiyecekler gün boyu konuklara ikram edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.