DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,340,02
BIST 9.908,631,97%
BITCOIN 20749790,70%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

1356 okunma

Serdar Özcan Bir Kez Daha Gençlik Kolları Başkanı Oldu

ABONE OL
20/11/2017 15:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca Gençlik Kolları Olağan 5. kongresi sonunda mevcut gençlik kolları başkanı Serdar Özcan bir kez daha başkanlığa seçilirken, seçimler öncesinde protokol üyeleri sırayla birer konuşma yaptı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuklara yönelik olarak yaptığı konuşmada, gençlik kollarında bugüne değin verilen çabalar için teşekkür ederken, yeni seçilecek yönetime de kolaylık ve başarı dileklerini sundu.

Gençlik kollarının 5. olağan kongresinde bir konuşma da Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Aka’dan geldi. Akça, ülkenin içinden geçtiği bu süreçte gençliğin dinamik ve gelişime açık yanının partileri açısından çok değerli görüldüğünün altını çizerek, seçilecek başkan ve yönetime başarı temennilerinde bulundu.

Kongrede son konuşmayı yapan Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan ise konuklara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, Cumhurbaşkanının açtığı yolda yürüyeceklerini söyleyerek sözlerine devam etti.

Türkiye’de ümmet sevdasına sahip olan bir gençlik olduklarını ve gerekirse bu dava için canlarını feda etmekten çekinmeyeceklerini ifade eden Özcan, ilçe gençlik kolları kongresinin vatana ve millete hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Mevcut gençlik kolları başkanı Serdar Özcan’ın tek aday olduğu kongrede Serdar Özcan ve yönetiminde yer alan üyeler konuklara tanıtıldı.

Yapılan seçimlerde Serdar Özcan bir dönem daha gençlik kolları başkanlığına seçilirken, Özcan’ın geçmiş dönemde yönetiminde yer alan 15 üyenin 10’unu bu dönemde değiştirmiş olduğu dikkatleri çekti.

Kongre sona erdikten sonra Ak Parti Akçakoca Gençlik Kolları yönetimi, konuklarla ve yönetim olarak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yapılan seçimler sonucunda Ak Partinin Akçakoca Gençlik Kolları yönetimi şu şekilde oluştu:

Başkan : Serdar Özcan

Yönetim kurulu üyeleri (ASİL) 

1-Enes Kara

2-Caner Kalmukoğlu

3-Selman Denizgez

4- Aytaç Aşık

5- Gökhan Cesur

6- Ali Yılmaz

7- Göksel Öztürk

8- Emirhan Ünal

9- Cengizhan Öztürk

10- Süleyman Topallı

11- Oğuzhan Şen

12- Mehtap Çakmak

13- Esra Bilen

14- Betül Hoşbaş

Yönetim kurulu üyeleri (YEDEK) 

1- Muhammet Yanık

2- Rıdvan Nar

3- Hakan Ünsal

4- Emre Güçlü

5- Onur Sarı

6- Burak Ekici

7- Emre Acar

8- Hayatcan Çakır


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.