DOLAR 32,5444 0%
EURO 35,0048 0.47%
ALTIN 2.435,150,50
BIST 9.769,030,48%
BITCOIN 2078162-4,01%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

1011 okunma

Sevinç Ticaret, Teşhir Ürünlerinde Yüzde 80’e Varan İndirimler Yaptı

ABONE OL
15/02/2021 12:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Klasik ve modern çizgilerde bahçe mobilyalarının perakende ve toptan satışını yapan Sevinç Ticaret, teşhir ürünlerinde akıl almaz oranlarda indirim yaptı.

Kaliteli ve zengin seçeneklerle bahçe takımlarını, üstün hizmet anlayışıyla birleştirerek müşterilerine sunan ahşap ürünlerinin tecrübeli firması Sevinç Ticaret, bahçe oturma takımları, kulübe, kamelya,çocuk oyun parkurları, oturma grupları ve çok sayıda farklı üründe yüzde 80’lere varan indirimlerle satışa başladı.

Bahçe dekorasyonu ile ilgili her ürünü mağazalarında ve internet sitelerinde tanıtan firma, farklı tasarımlar ve renklerdeki ürünlerle bahçelerini şımartmak isteyen müşterilerini bekliyor.

Uygun fiyatlar, modern ve klasik tasarımlar, dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiş bahçe mobilyaları ile bahçe keyfine keyif katan Sevinç Ticaret, yaptığı büyük oranlı fiyat indirimleri ile bahçelerde, ev önlerinde, toplu konutların ortak kullanım alanlarında misafirlerle keyifli vakitler geçirmeye büyük katkı sağlıyor.

Kötü hava koşullarına dayanıklı ve uzun ömürlü malzemeler kullanılarak tasarlanan, taşıması ve temizlemesi kolay olan, güneş ışınlarına karşı dayanıklı mobilyaları hem de bu kadar indirimle satın almak, koronavirüs aşısı olmak kadar kendinize yaptığınız faydalı bir iş olacak.

Akçakoca’da ilk defa görülen bu indirim oranlarıyla bahçenizde konforlu alanlar yaratmak için Sevinç Ticaret mağazalarına uğramanız yeterli olacak.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.