DOLAR 32,5555 0.12%
EURO 34,9230 0.67%
ALTIN 2.431,67-0,03
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21691830,76%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

517 okunma

Sevinç Ticaret’ten sabah Gazetesine 8 sayfalık reklam

ABONE OL
16/07/2019 19:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın köklü firmalarından biri olan Sevinç Ticaret’ten, hem firmanın hem de Akçakoca’nın tanıtımına hizmet edecek dev bir reklam atağı geldi. 

Bünyesinde onlarca işçiyi istihdam eden, onlarca mamul ve tedarikçiyle entegre çalışan, ilçeye en büyük katma değerleri kazandıran firmalardan biri olan Sevinç Ticaret’in sahibi Oğuzhan Sevinç, yaygın medya organlarından olan Sabah Gazetesi’ne tam 8 sayfalık reklam verdi. 

Sabah Gazetesi’nin baskıya soktuğu yüzbinlerce baskılı ek bülten, hem gazete dağıtıcıları hem de elden dağıtım imkanlarıyla Düzce, Sakarya ve Zonguldak geneli ile tüm ilçelerinde dağıtıldı. 

‘Batı Karadeniz’in en büyük mobilya mağazası’ başlığıyla basılan 8 sayfalık bültenin ilk sayfasında, Akçakoca üretim ve satış kompleksinin havadan görüntüsü yer alırken, Sevinç Ticaret’in ürün tanıtım sayfaları, firmanın tanıtımının yanı sıra, Karadeniz’in İncisi Akçakoca’nın da bölge genelinde daha fazla tanınmasına hizmet etmek amaçlı tasarlanmış. 

Akçakoca reklamcılık tarihinin en büyük hamlelerinden birini hayata geçiren Oğuzhan Sevinç yaptığı açıklamada, firmalarının reklamını yapmak kadar Akçakoca’yı da öne çıkartmak gayesiyle hareket ettiklerini söyledi. 

Başarılı işadamı Oğuzhan Sevinç, firmanın tanıtımına hizmet eden benzer reklam ve tanıtım çalışmalarının, Akçakoca’nın tarihi ve turistik değerlerini de içine alacak şekilde süreceğini sözlerine ekledi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.