DOLAR 32,4378 -0.16%
EURO 34,7997 -0.51%
ALTIN 2.450,060,59
BIST 9.920,172,09%
BITCOIN 20829221,29%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

484 okunma

Sezai Uçar’ın ölümüyle ilgili Savcılığa suç duyurusu

ABONE OL
15/12/2020 13:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden engelli Sezai Uçar’ın ailesi, Uçar’ın ölümünde dahli olduğu gerekçesiyle hastaneyle ilgili suç duyurusunda bulundular.

Düzce Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesinin yoğun bakımında 4 gün kaldıktan sonra evine gönderilen, sonrasında ise hayatını kaybeden engelli Sezai Uçar’ın ayağını kırılmış halde gören aile hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.

1 hafta önce üniversite hastanesinin yoğun bakımına kaldırılan engelli Sezai Uçar, yoğun bakımda 4 gün kaldıktan sonra evine gönderildi. Sezai Uçar’ın abisi Sedat Uçar, evine geldikten sonra kardeşinin ayağının kırık olduğunu ve şişmiş olduklarını fark ettiğini söyledi. Alelacele tekrardan hastaneye gittiklerini belirten abi uçar, Sezai Uçar’ın ayağının hastanede alçıya alındığını ve sonrasında evine gönderildiğini ifade etti. Kardeşinin hastaneden eve gönderildiği günün sabahında hayatını kaybettiğini belirten Sedat Uçar, hastaneyi şikayet eden dilekçeyle savcılığa başvurdu.

Sezai Uçar’ın yoğun bakımda ayağının kırıldığı iddiasıyla ailesi Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyette bulunuldu.

Vefat eden Sezai Uçar’ın kardeşi Sedat Uçar, gazetemize yaptığı açıklamada, “Kardeşim rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırdık. 4 gün kaldıktan sonra kardeşimi eve getirdiler. Eve geldiğinde bir ayağında şişme ve kırık, kolunun da hareketsiz olduğunu gördük. Hastaneye tekrar gittiğimizde ayağını alçıya alıp gönderdiler. Sabahında ise kardeşim vefat etti. Alçılı bir şekilde defnedildi” dedi.

Sedat Uçar, vefat eden kardeşinin hastane yoğun bakımında şiddete maruz kaldığı ve ayağının kırıldığı iddiasıyla aile Akçakoca Savcılığı’na şikâyette bulundu.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.