DOLAR 32,4442 -0.14%
EURO 34,7419 -0.68%
ALTIN 2.442,700,28
BIST 9.933,022,23%
BITCOIN 20945321,07%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

507 okunma

SIRADA HANGİ KURUM AMİRİ VAR?

ABONE OL
16/07/2019 11:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerini kazanan MHP’li aday Okan Yanmaz’ın ilk icraatı Belediye müdürlüklerinde değişikliklere gitmesi olmuştu. 

Yanmaz’ın ilk operasyonu özel kalem müdürlüğüne oldu. Belediye başkanlığı özel kalem müdürlüğü vazifesini yürüten İsmail Kural bu görevden alınarak kültür müdürlüğüne personel olarak getirildi. 

Cüneyt Yemenici’nin yol arkadaşı olan Kural’ı burada da görmek istemeyen Okan Yanmaz, Kural’ı işten çıkarttı. 

Yanmaz’ın bir sonraki tırpan operasyonu kültür müdürlüğüne oldu.

Kültür müdürü Füsun Şebnem İlhan’ı emekliliğe zorlayan uygulama hayata geçirildi. Görevinden alınan Müdür İlhan sosyal hizmet uzmanlığı tecrübelerine, yılların deneyimli müdürü olmasına ve çok başarılı işlere imza atmış olmasına rağmen sıradan bir personel konumuna getirildi.

Bu uygulama sonrasında müdür İlhan emekliliğe ayrıldı. Okan Yanmaz, Füsun Şebnem İlhan’ın yerine ise, yakın akrabası olan Esma Ertürk’ü kültür müdürlüğüne getirdi.

Okan Yanmaz’ın son müdür operasyonu ise destekleme müdürlüğüne oldu. Destekleme müdürü Özkan Ünal, Yanmaz tarafından adeta ceza verilircesine bir uygulamaya maruz kaldı. 

Müdürlükten alınan Ünal önce Sapak’taki terminale bilet kesme işine, ardından da belediye binasındaki su tahsilat servisine personel olarak verildi. 

Turizm fuarlarının ve tanıtım etkinliklerinin ödüllü ismi Özkan Ünal, maruz bırakıldığı bu uygulama sonrasında daha fazla dayanamayıp emeklilik dilekçesini verdi. 

Okan Yanmaz, Özkan Ünal’dan boşaltılan destekleme müdürlüğüne ise kendi köylüsü olan Şenol Güner’i getirdi. 

Şimdi ilçe kamuoyunun cevabını merak ettiği soru şu: Sırada hangi müdür ya da müdürler istifaya zorlanacak ve onların yerine Yanmaz’ın hangi yakını o makamlara getirilecek?

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.