DOLAR 32,5543 0.13%
EURO 34,9836 -0.14%
ALTIN 2.436,560,04
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2094982-0,08%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

357 okunma

Siyasi parti ilçe başkanları, Vali Dağlı ile huzurevi konusunu görüştü

ABONE OL
02/12/2019 09:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Yaşlılar Konukevi’nin yıkılacak olması ortaya çıkınca, yaşlı konukların nereye taşınacağı, yıkılan binanın aynı yere mi yoksa başka yere mi yapılacağıyla ilgili belirsizlik devam ederken, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın Akçakoca’nın siyasetçilerine çözüm için destek sözü verdiği öğrenildi. 

İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, Akçakoca Kent Konseyi genel kurul kürsüsünde konuya ilişkin yaptığı açıklamada, farklı siyasi partilerin Akçakoca ilçe başkanları olarak Vali Dağlı ile yaptıkları görüşmeyi anlattı. 

Lokum, görüşmede Akçakoca’yı ilgilendiren birçok konuyu masaya yatırdıklarını ifade ederken, huzurevi konusunda ise Vali Dağlı’nın yıkılacak olan binanın yerine yenisinin aynı yere yapılacağını söylediğini aktardı. 

Binanın yapım süreci içinde huzurevi sakinlerinin rahat edebilmeleri için, eski adı MTA tesisleri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni Vali beye önerdiklerini kaydeden Lokum, Vali Dağlı’nın bu öneriye de sıcak baktığını ve konuya ilişkin destek sözü verdiğini söyledi. 

Akçakoca’nın siyasi parti ilçe başkanlarının Vali beyle yaptıkları görüşmenin detayına ilişkin açıklamanın ise, ilçe başkanlarının yarın (Salı) yapacakları basın toplantısı ile kamuoyuna aktarılacağı öğrenildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.