DOLAR 32,6020 0.39%
EURO 34,8134 0.21%
ALTIN 2.498,590,58
BIST 9.453,65-0,74%
BITCOIN 21170936,81%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

332 okunma

Sosyal Medya Paylaşımı Nedeniyle Tutuklanmıştı… Tahliye Edildi!

ABONE OL
11/11/2017 17:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Medya paylaşımları yüzünden gözaltına alınan ve bugün mahkemeye çıkartılan Fehmi Gültekin, FETÖ terör örgütü üyesi olmamakla birlikte, onun adına edimde bulunduğu gerekçesiyle Akçakoca sulh ceza hakimliğince tutuklanarak Çilimli Cezaevine gönderilmişti.

Akçakoca’nın Hasançavuş köyünden Fehmi Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle 27 Eylül’de köydeki evinden jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Evinde yapılan aramalarda, bilgisayar, hard disk ve cep telefonlarına el konulan Fehmi Gültekin, geceyi Jandarma karakolunda geçirmişti.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle suçlandığı öğrenilen Fehmi Gültekin 28 Eylül’de hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adliyeye getirilerek Cumhuriyet Savcılığına ifade vermişi.

Savcılık ifadesinin ardından öğleden sonra mahkemeye çıkartılan Fehmi Gültekin, FETÖ terör örgütü üyesi olmamakla birlikte onun adına hareket ettiği gerekçesiyle tutuklanarak Çilimli cezaevine gönderilmişti.

CHP delegeliği devam edecek

Hasançavuş köyünden olan Gültekin, dün gece geç saatlerde tahliye edildi. Gültekin’in tutuksuz olarak yargılamasının devam edeceği öğrenildi.

Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hasançavuş köyü delegesi olan Fehmi Gültekin’in tahliye edilmiş olması nedeniyle delegeliğinin devam ettiği ise parti yetkilileri tarafından teyit edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.