DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.324,450,23
BIST 9.090,720,12%
BITCOIN 2270483-0,92%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

332 okunma

Sosyal medya paylaşımlarında Cüneyt Yemenici sesleri

ABONE OL
18/12/2020 16:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesinde yaşanan mali ve idari krizler, mevcut belediye yönetimini hedef tahtasına oturturken, sosyal medya platformlarında ise farklı arayışlar dikkat çekiyor.

Son günlerde Cüneyt Yemenici ile ilgili yapılan paylaşımlar, Yemenici’nin kimi hatalarına rağmen Akçakoca’da iyi bir belediyecilik yaptığına yönelik bir anlayışa da işaret etmekte.

Bilindiği üzere geçen dönem Akçakoca belediye başkanlığı yapmış olan Cüneyt Yemenici, iktidar partisinden bir başkan olmasının imkanlarını da sonuna kadar kullanarak çok sayıda güzel hizmeti Akçakoca’ya kazandırırken, toplam değeri 280 milyon lirayı bulan hibe yatırımlarının da Akçakoca’ya gelmesini sağlamıştı.

Haramdan uzak duran dünya görüşü, devlet malının kuruşunu çar-çur etmemeye gayret gösteren yaşam felsefesi ve ahlaklı vakarı ile örnek bir insan ve idareci olarak değerlendirilen Yemenici’nin tüm bu hasletlerine rağmen seçimleri kaybetmesine sebep olarak, çevresinde yer alan kimi dostları ile parti teşkilatlarından yeterli desteği alamaması gösterilmişti.

Kaybettiği seçimler sonucunda özeleştiri yapan Cüneyt Yemenici ise hatalarını bildiğini fakat geç fark ettiğini söylemiş, kişilik özellikleri ve yetişme şartlarının terbiye ölçüleriyle, kabul ettiği seçim yenilgisinin tüm sorumluluğunu sadece kendi üzerinde alarak kimseyi incitecek bir söz sarf etmemişti.

Son günlerde sosyal medya mecralarında ise Yemenici’nin ismi yeniden hatırlanmaya başlandı. Kendisinin kıymetinin yeterince anlaşılamadığından tutun da genç siyasetçinin yeniden siyaset arenasında yer alması gerektiğini ileri süren paylaşımlara kadar çok sayıda duygusal paylaşım dönüp durmakta.

Sosyal medya organlarındaki destek paylaşımları nedeniyle teşekkürlerini aktaran Cüneyt Yemenici’nin ise geçmiş dönem hatalarını bilen biri olarak siyasi geleceğiyle ilgili çok fazla sır vermediği bir gerçek.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.