DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20741950,51%
Düzce
24°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

448 okunma

Sözlerini kendi yazdığı şarkıyı sahnede seslendirdi

ABONE OL
25/08/2019 15:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mine Alpan’ın 10 parmağında 99 marifet var adeta.

Erol Solak dönemi belediyeciliğinden beri basın ve halkla ilişkiler alanında sorumluluk alan ve her zaman yaptığı işi layıkıyla yerine getiren Mine Alpan, uzun zaman boyunca, İstanbul’da büyük ustalardan ses ve diksiyon kursları almış, yaygın medya kanallarında spikerlik yapma konusunda ise rüştünü ispatlamıştı. 

Belediye adına fotoğraf ve görüntü çekimleri yapan ve Belediye’nin haber sitesine güncel olarak haberler atan Mine Alpan, Belediye ve diğer STK’ların etkinliklerinde de sunuculuk yapıyor. 

Konserler ve festivaller denince akla gelen ilk sunucu olarak hafızalarda yer eden Mine Alpan, İstanbul’da aylar boyunca aldığı ses tekniği, haber sunumu ve yazarlık konularında da kendisini geliştirmiş azimli bir Akçakoca kızı. 

Her yaptığı işin altından alnının akıyla çıkan Alpan, son olarak ilçeye bir sürpriz yaparak Yaz Şenlikleri kapsamında Akçakoca’da sahneye çıktı. 

Liman ana sahnede binlerce izleyicinin karşısında şarkı söyleyen Alpan’ın sahne ve ses performansı büyük alkış aldı. 

Sözlerini kendisinin yazdığı, bestesini ise Hüseyin Dobra’nın hazırladığı ” Kalbinin Güzelliği ” adlı şarkıyı seslendiren Mine Alpan’ın rahat tavrı ve sahneye olan hakimiyeti, 40 yıllık sanatçılara taş çıkartan cinstendi. 

Daha sırada ne gibi hünerleri var zamanla göreceğiz ama Mine Alpan sadece Belediye’nin değil, Akçakoca’nın son yıllarda gördüğü en önemli değerlerinden. 

Akçakoca, kendi öz kızına yeterince sahip çıkarsa, Mina Alpan’ın ulusal medyada haber ya da program sunması, büyük sahnelerde kitlelerle buluşması işten bile değil. 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.