DOLAR 32,6071 0.34%
EURO 34,8135 0.21%
ALTIN 2.494,210,40
BIST 9.455,73-0,72%
BITCOIN 21088075,45%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

475 okunma

SÖZLEŞMENİN BİTİMİNİ DAHİ BEKLEMEDEN PERSONELİ İŞTEN ÇIKARDI

ABONE OL
21/05/2019 18:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Sapak’taki terminalde görevlendirilen belediye personeli İsmail Kural’ı, sözleşmesinin sona ermesine 7 ay kala işten çıkardı.

Kural’ın işten çıkartılma nedeninin bir önceki belediye başkanı Cüneyt Yemenici’nin özel kalem müdürü olmasından kaynaklandığı öğrenildi.

Yanmaz’ın seçim döneminde söyledikleriyle bugün yaptığı çelişiyor

Okan Yanmaz, seçim çalışmaları sırasında belediye çalışanlarının ekmekleriyle oynamayacağını açıkça deklare etmişti.

Kural’ın bugün işten çıkartılmasıyla birlikte görüldü ki Okan Yanmaz’ın seçim döneminde söyledikleriyle bugün yaptıkları arasındaki çelişkiler var. Bugünün Yanmaz’ı, bir yanıyla 3 ay önceki Yanmaz’ı yalanlamış oldu. 

Cumhur İttifakı söylemi aslında bir yalanmış 

MHP’nin belediye başkan adayı olan Okan Yanmaz, seçim çalışmasının her aşamasında Cumhur İttifakı’na dem vurarak, ‘Cumhur’ söylemiyle seçmenden oy isteyerek belediye başkanlığını kazandı.

Yanmaz’ın bugün yaptığı işten çıkartma hamlesi gösterdiki, Yanmaz aslında Cumhur İttifakı söylemini sadece bir fırsata çevirmek için kullandı ve aslında hiç bir zaman bu ruha uygun bir samimiyete sahip olmadığı ortaya çıktı.

Konu iki partinin il yönetimlerinde ele alınacak 

İsmal Kural’ın, hem de sözleşmesinin bitmesine 7 ay varken işten çıkartılması konusunun Cumhur İttifakı’nın bileşeni olan  Ak Parti ve MHP’nin hem il teşkilatlarına hem de Parti genel merkezlerine taşınacağı da edinilen bilgiler arasında.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.