DOLAR 32,5624 0.02%
EURO 34,8716 -0.02%
ALTIN 2.430,420,03
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2110377-2,92%
Düzce
23°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

449 okunma

STK temsilcileri, herkesi basın açıklamasına davet ettiler

ABONE OL
18/09/2019 10:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de “Sıfır Gelecek Kampanyası” adı altında bir araya gelen çevre ve ekoloji örgütleri, tüm dünyayla aynı günlerde “küresel iklim grevi” gerçekleştirecek. Akçakoca’da etkili olan bazı STK temsilcileri de dünya ülkeleriyle eş zamanlı olarak gerçekleştirecekleri etkinlikler için bir hazırlık toplantısı yaptı. 

Toplantı, Haytap Düzce İl Temsilcisi Neşe Perihan Kulak’ın çağrısıyla gerçekleşti.

Toplantıya, Tar. Mah. Der temsilcisi Gülten Tekin Özdeş, Atatürkçü Düşünce Derneği  temsilcisi Leman Yıldız, CHP ilçe yöneticisi Melike Gülez, Eğitim Sen temsilcisi Mehmet Yıldırım, Akçakoca Rotary Kulübü temsilcisi Cemil Gülez, Melek Reklam firması sahibi Ahmet Kaya, Akçakoca Tüm Emekliler Sendikası adına Ali Kulak, Akçakoca Sanat Akademisi temsilcisi Ahmet Karayel katılırken, toplantıya siyasi partilerden Yeşil Sol Parti temsilcisi katıldı. 

Toplantıya katılamayan diğer siyasi partilerin ve başka STK’ların temsilcileri de hazırlık komisyonunun yanında yer aldıkları mesajını gönderdiler.

İklim krizine karşı somut adımların atılması talebiyle tüm dünyada gerçekleşecek olan eylemler yedi gün sürecek.

Akçakoca hazırlık komisyonu ise toplantı sonunda 22 Eylül Pazar günü bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Pazar günü saat 14.00’te Cumhuriyet meydanında yapılacak olan basın açıklamasında, küresel ısınma ve iklim değişikliklerinin dünyanın geleceğini ne yönde etkileyeceğine dönük farkındalık açıklamaları yapılacak.

Hazırlık komisyonu katılımcıları, Pazar günü yapılacak olan farkındalık etkinliğine tüm Akçakocalıları davet ettiler.

Hazırlık komisyonunun üzerinde çalıştığı açıklama metni ise şu şekilde:


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.