DOLAR 32,5490 0%
EURO 34,8322 -0.11%
ALTIN 2.429,47-0,01
BIST 9.719,550,77%
BITCOIN 21675230,50%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

366 okunma

Su istedikleri yaşlı kadını boğmaya çalıştılar

ABONE OL
28/07/2020 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çay Mahallesi’nde bir apartmana giren 1’i kadın 2 kişi evde yalnız yaşayan bir kadına kiralık ev bakıyoruz bahanesiyle kapıyı açtırdılar. Daha sonra yaşlı kadından su isteyen 2 kişi kadın arkasını dönünce boğazına sarılıp etkisiz hale getirmeye çalıştı. Ancak kadının bağırması ve direnmesi sonrası korkan iki kişi kayıplara karıştı.

 

Olay öğlen saatlerde Çay Mahallesi Yalçın Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Ailesinin çalışıyor olması nedeniyle evde tek başına yaşayan Zülfiye Uslu (75) isimli kadının kapısını çalan ağızları maskeli 1’i başörtülü kadın ile 1 erkek yaşlı kadına binada kiralık ev olup olmadığını sordu.

 

Kadının binada boş ev olmadığı söylemesi üzerine iki şahıs yaşlı kadından su istediler. Yaşlı kadın arkasını döner dönmez eve girmeye çalışan 2 kişi yaşlı kadının boğazına sarılarak etkisiz hale getirmeye çalıştılar. Yaşlı kadının direnmesi ve çığlık atması nedeniyle paniğe kapılan şahıslar kaçarak kayıplara karıştı.

Yaşlı kadın sonrasında durumu hemen aile bireylerine bildirdiler. Aile bireyleri eve giderken durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri evin etrafında bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak şahısların yakalanması için çalışma başlattılar. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Diğer yandan yaşlı kadın bilgisi alınmak üzere Şehit Osman çatana Polis merkezine götürüldü.

Ayrıca yaşlı kadının bulunduğu binadan hızla çıkarak kaçan 1’i kadın 2 kişinin görüntüleri etrafta bulunan güvenlik kameralarına an be an yansıdı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.